Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Sir Quno Jedi
    Jaja. A képbetöltéssel kéne valamit csinálni, mert ez így tökéletesen használhatatlan (de legalábbis súrolja). Simán túlmész a képen még görgővel is, mire nekiáll tölteni, pláne nagyításban (2,5k-n, meg afelett nem árt). Jelenleg pl. otthon is 120mbiten szép lassan, folyamatosan kell kolbászolgatni a képes topic-okban, ha valami képet keresel (és mégis honnan tudnád melyik hzszben volt?!?!?). Őrületbe viszi az embert, verem a fejem az asztalba. Nodepláne ez a villanás ahogy bejön, ha epilepsziás lennék, már habzana a szám (így is közel álltam hozzá párszor). Ráadásul kisebb teljesítményű gépeken még szaggat is, mikor bejön egy-egy kép és megy tovább a scroll, iszonyat. Ez brutál. Elhiszem én hogy 2014 és csilivili, de ez, ez, ezezez... kész...

Ezzel teljesítményt nem takarítotok meg, mert a képek 99%-a nem az sg-s doménből van linkelve (és ha mégis, mehetne csak azokra ez a butus töltési izé, hiszen forráscímből kiderül mék domén).

Vagy legalább legyen kapcsoló a beállításokban, hogy igen, minden képet kérek az oldalon MINDIG letölteni, ahogy betöltődik az oldal. Vagy ilyesmi.

Plíz, könyörgöm! Kéremszépen! Valaki! Tudom, hogy nehéz a fejlesztők élete (ha valaki én aztán tudom). DE csak van valami reménysugár...