Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
SuhiP #510 mrzoltan #508
Rá lesz nézve, de nem tudom ígérni, hogy ma meglesz.
SZABI #509
Mert most már nem csak a VIP-ek kiváltsága és modik joga lesz a hsz szerkesztése, hanem pár percig mindenki szerkesztheti majd az üzenetét, és az új felhasználóknak nem feltétlen egyértelmű, hogy ha bekerül abba a dobozba a hsz-ük, ahol postolni lehet, akkor ott az már szerkesztés, és nem pedig újraküldés. Persze fel lehetne tűntetni nagy-villogó-hupilila betűkkel, hogy "Szerkesztés", de ez sem feltétlen megoldás a dologra, és ha az is, ilyenkor a user azt kezdi el keresni, hogy hogyan léphet vissza a szerkesztésből, ha mégis inkább új hsz-t akarna küldeni, és ha nem találja meg a gombot, akkor csak szimplán kitörli az üzenetet és begépeli az újat.
Nem azért írtam ezt így le, mert hogy buta-ostoba embereknek tartom a usereket, hanem azért, mert itt mindenki ember, és nem feltétlenül csak nagy tapasztalatú userek lehetnek itt, használhatják a fórumot pl olyan idős nénik-bácsik, akik heti szinten ülnek csak le gép elé és nem olyan mindennapi pl ennek az oldalnak a használata, mint mondjuk Neked.
Választható megoldást pedig már nem szeretném behozni. Nem sokáig leszek itt hivatalosan és van még mit csinálgatni. Másrészt meg (lehet csak én látom így, de szeintem) felesleges két megoldás hsz szerkesztésre.