Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • N o N a m e
    Halihó. Elsőre nekem nagyon tetszik az új fórum! Külön tetszik, hogy a hozzászólások fejlécében a dátumnál írja a tegnapelőttöt is.

A beállításoknál a várost véleményem szerint nem kellene egy adatbázisra korlátozni, vagy legyen egy Külföld vagy Magyarországon kívül lehetőség is mint a régi fórumnál - nálam ez aktuális. A város megadása nélkül pedig már nem lehet menteni a módosításokat.

Véleményem szerint ezt a topikon belüli új üzenet érkezett értesítési link hover-re 2 méretnyit változó effekt gagyi. Legyen más színe, legyen félkövér vagy aláhúzott vagy nem tudom, de a méretét vagy 1 lépésből változtassa vagy egyáltalán ne változtassa.

A Mi kellene az SG-nek topikba is jeleztem, hogy a KÜLD gomb szövege sem tetszik, elég szerencsétlen szó így magában, sokkal szebben hangzik és látszik a KÜLDÉS, ELKÜLD vagy a régi MEHET is például.

Mosolyok gomb? :D Vissza a szmájlik feliratot is légyszíves!

Az új fórum szerint van 2700 új hsz a Képek, videók (humoros, aranyos) topikban, pedig kb fél órája néztem meg a régi felületen a topikot és naprakész vagyok vele. Értem, hogy egymás mellett fut a régi és az új fórum most, de átállásnál ha nincsenek szinkronban a kedvencek új üzenet jelzései akkor forradalom lehet.

Egyelőre ennyi észrevételem van. Bocs, hogy ilyen apróságokkal fárasztok, mint a város vagy a küld vagy mosolyok, de ezek javítása nem olyan nagy dolog szerintem.