Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • SzirmosSzisza
    Emiatt már sírtam a másik topikban, de a videó beszúrásának korlátozása szerintem nem jó ötlet, elő szokott fordulni, hogy pl vimeo-ról akar valaki videót beszúrni. Másrészről ne kapjon monopóliumot a Google :)

Megoldásként azt javasolnám, hogy

a, a videó beszúrása maradjon ilyen amilyen, de ne legyen pl youtube tag a neve és mellette maradjon a flash
    b, maradjon a videó beszúrása opció, de népszerű oldalakat is ismerjen youtube mellett (vimeo, dailymotion, liveleak így fejből)

Illetve, ha hajthatatlanok maradtok és mindenképp csak YouTube lesz, akkor legalább az iframes megoldást használjátok (ami Ő is felajánlj, ha a megosztásra kattint valaki egy videó alatt). Így a videók flash nélkül is megjelennek majd (mobilosok szeretnek majd titeket, meg azok is akinek nincs felrakva flash).

Megint csak illetve, nem tudom a HTML video fel volt már-e vetve, de mindenképp jó lenne az is (gfycat pl), legalább egy autostart off-fal, hátha hangos.

Illetve, ezek a Boostrap modal-ok "ugratnak" egyet az oldalon (legalábbis Chrome alatt), tippre a scrollbar fele kéne nézelődni, ott látszik változás, ezzel nem tudom tudtok-e valamit kezdeni, Githubon lehet kaptam már PR-t rá :)