Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Jim Morrison
    Esti chat megbeszélésből amikre emlékszem...^^ (ha mondjuk x napig megtartjátok a logokat az lenne a legjobb vissza lehetne olvasni, szerintem kihagytam valamit :()

Finomítások
    - Kedvencek lista maradjon csukódva ha már egyszer becsuktuk, ne kelljen mindig összecsuknunk
    - Fórum főoldalon Cikkeink rovatban, ha a képes cikknek a leírása elég hosszú, akkor kilóg a szöveg átlép az alatta lévő gombokhoz (ha jól emlékszem : #forum-wrap .articles-block .article-block : olyan 275px-es magasságnál volt jó (most ez 270))
    - Profil oldalon már kiírja a megadott életkort, eddig csak intervallum volt kiíratva (pl 35-40 között), nem tudom ez marad, vagy mi lesz vele

Ötletek, javaslatok
    - Plusz beépített eszközök házigazdáknak. Téma karbantartásánál lehetne megadni egy (akár hármat) külsős fájlt (JSON), ami alapján a rendszer beszúrná a szavazáshoz / FAQ-hoz / kitűzőhöz szükséges script fájlokat, amik a jelenlegi aktív topikokban is működnek.
    - Lehetne egy saját url shortener, chatbe beszúrt linkeket lerövidíteni, majd a rövidített linkeket megjeleníteni (onmouseoverre meg megjelenne az eredeti link)
    - Igaz van már pár API (kb 3-ról tudok), de lehetne még 1-2 (ami publikus, vagy csak én tudok róla..^^), ami megkönnyítené a fórumhoz készülő mobilalkalmazások fejlesztését (Gondolok itt belépésre, fórumtémán belüli oldal lekérésére, topikok lekérésére, stb, mindezt az eddigieknek megfelelően JSON-ban kinyomva^^)
    - Lehetne implementálni a reddites felsorolást. Minden sor ha csillaggal (*) kezdődik átalakulhatna ilyen pöttyé a hozzászólásban (unordered listsnél látható)
    - Kedvencek összecsukásánál, ha nincs olvasatlan topik, akkor rendes összecsukás helyett lehetne egy 'nincs olvasatlan topik' szöveg

Bugok
    - Mobil Chrome-ot használva, privát üzenet küldésekor "por került a gépezetbe" hibaüzit kapunk, de a levelet sikeresen kézbesíti ennek ellenére a rendszer
    - 1 oldalon két helyen van utolsó olvasatlan üzenet csík. Igazából másik fülön megnyitottam most a topikot és szembesültem vele.