Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
na gyűjtöttem pár észrevételt :)
- Értem én, hogy ez a dizájn, és követni kell bármi áron :), de túl sok a fehér. Be lehetne hozni pl. a fő kategóriákhoz a főoldal színeit. pl. az Általános fórumok legyen zöld színnel írva, és a border-bottom is kövesse ezt a színt. A többi kategória más-más színnel. Ne ez a fehér+bilikék legyen mindenhol...
- (voltmár?) Lehetne esetleg egy kiemelt kedvencek rész közvetlenül a kedvencek rész fölött? Nálam pl 100-150, van akinél még több topik van kedvencekben, és ezek közül napi szinten alig 5-10 ami érdekel. Ezeket ki lehetne gyűjteni felülre, hogy ne kelljen kilométereket görgetni, mert az egyik itt van a másik ott.
- (voltmár?) Kedvencek összecsukása úgy (is), hogy csak az azok a topikok látszódjanak, amihez új hsz jött (mint ahogy most is van a régi felületen)
- Nekem nem tetszik ez a széles textarea (bár most, hogy ennyit írok, kellemes...nem szóltam)
- Ha jól látom (nem mértem meg) fórum főoldalon az Üzeneteim, Galériám stb stb linkek végén lévő + jelek nincsenek függőlegesen középen, ezt hover-nél látni jól.
- Kedvenceknél a fő kategóriákat másképp ki lehetne emelni pl: padding: 10px 5px; border-bottom: 2px solid cyan; text-decoration: none; (és kövesse az első pontban javasolt színeket)
- Fórum főoldalon az új hsz jött jelzés a topikok nevei után nem jól működnek. Erre a topikra is (1 új) üzenetet ír, pedig nincs is új :)
- Textarea: max-height miért? Had húzzam már akkorára amekkora nekem tetszik :)
pár benne van a chk listában is, de nem baj :)