Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • kamionosjoe
    Sajnos a modok sokszor nem látják át a helyzetet, csak beír valaki a Moderátori topikba aztán mennek és már törölnek és büntetnek is. Miközben az adott topikban lévő házigazda minden nap ott van.

Egyébként erről van egy saját történetem is amikor még házigazda voltam. Volt két hülye akik állandóan beszólogattak, meg folyton züllesztették szét a topikot, elég sok hozzászólást töröltem akkor. Aztán utána szóltam a moderátoroknak, hogy ugyan már ossznak ki pár büntető pontot, hogy legalább egy darabig kussba legyenek. Mondanom sem kell egyik sem lett szankcionálva, hanem azt a választ a választ kaptam, hogy törölgessem továbbra a hozzászólásokat ha nekem nem tetszik ez a stílus. Után ez a kettő elkezdett szervezkedni, hogy engem váltsanak le a posztról, mert alkalmatlan vagyok, aztán ezzel volt már teli az egész topik.
    Aztán mikor egyik nap jöttem meg, elkezdtem törölni a napi agymenésüket, amikor ezek hívtak egy moderátort és az csak annyit látott törlöm a kommenteket és a végén még én lettem felfüggesztve a házigazdaságból. Persze egész addig amíg én szóltam nekik nem csináltak semmit.
    El van cseszve ez a rendszer úgy ahogy van.