• vérpocok
    #6617
    "másrészt ha elfogy a memória, akkor ott a virtuális

    Virtuális memória? Az kb. olyan mint a 2 napos kenyér. Ha nincs más lehetőség, éppen használhatod, csak túl sok értelme nincs. Főleg, mert messze lassabb az adatelérés, mint a fizikai ramnál, így én mindig csak a rammal kalkulálok, hogy abból mennyi van, és azt veszem alapul.



    "Harmadrészt, mutass nekem egyetlen játékot amelyik 8GB memóriánál többet eszik."

    Nem ezen van a hangsúly... egyrészt, mert ha nincs még olyan játék ami többet használ 8 GB-nál, később majd lesz, de a lényeg az, hogyha valakinek összesen van 8 GB ramja, akkor Windows 11-en egy alapesetben 8 GB gépigényűnek feltüntetett játék, 10 GB igényű lesz.
    Persze hogyha neked mondjuk 14 ezer GB ramod van, akkor nyugodtan leszarhatod ezt a problémát, de vannak olyanok is, (mint pl. én) akik meg precízen ki vannak számolva alapmemóriából, és bizony 2 GB ram eltérés is sokat számíthat.
    Jelenleg üresjáratban használok 1,9 GB ramot, és még ezt is soknak tartom a Win 7-es verzió 1,1 GB ramhasználatához képest, szóval perpillanat egyáltalán nem hiányzik, hogy olyan op. rendszerem legyen, ami üresjáratban 4 GB ramot használ. A szerencse csak az, hogy jelenleg nem vagyok rákényszerítve, hogy 11-re váltsak.