• MerlinW
    #6595
    Nem a játékoknak zárják el a csapot, hanem mindennek. Ugyanakkor minden játék fut ami futott W7-en így gyakorlatilag nem változik semmi. Windows 7-re nem "jelent" meg semmi 2015 óta.

    Ez a MS stratégiája, hogy válts. Mielőtt előjönne a kapzsiság - persze a pénz nagy szerepet játszik, de a MS sosem a Windows eladásokból gazdagodott - ennek az oka az hogy ne a régi elavult rendszert használják az emberek.
    Az átlag halandó nem lát abból semmit, hogy az informatika és technológia naponta változik és ami tegnap még biztonságos volt, az ma már távolról sem az.

    A W11 megjelenése mögött az áll a hivatalos állás szerint, hogy annyi új fícsört fejlesztett le az MS, hogy nem lenne logikus lépés (sem felhasználók számára, sem üzletileg) sima update-ként kiadni a csomagot.

    Egyébként a fejlesztők számára az, hogy egy alkalmazást Windows 7, 10 vagy 11 kompatibilis módon adjanak ki, konkrétan egy egykattintásos opción múlik, tehát nem kell miattuk aggódni. (és egy kis trükkel W7-en is futtatható minden W10-es program)