• Zsombor99
    #6514
    Jaja, az ilyesmi "driver frissítő" programok egy repedt -öt sem érnek!! Általában csak elrontják a dolgokat, valamint esélyes, hogy szemét programot és/vagy vírust hoznak magukkal!!

    Win 10 meg már lassan full saját magát javítgatja, meg frissítgeti + telepítéskor valóban durva hogy profil szerint minden "szart" visszaállít magától és télleg csak VGA meg max alaplap driver kell...
    Egyszer korábban volt már a Windows 10-zel is nézeteltérésem, mivel egy USB mikroszkóp esetében azt gondolta, hogy az őáltala telepített driver jobb, pedig valójában azzal csak korlátozott működésre volt képes az eszköz. Ezzel a példával csak azt akarom mondani, hogy olykor a Windows 10 driver frissítése sem olyan ártatlan.
    Azzal viszont maximálisan egyetértek, hogy ne frissítgessen magától és ne döntse el magától a beállításokat a Windows! Például, ha manapság akarna az ember Windows-t telepíteni, akkor bizony valósággal vadászni kell az elrejtett opciókat, hogy ugyan már lehessen helyi (offline) fiókot létrehozni telepítéskor! Egyszer pedig az egyik osztálytársam (én még 22 évesen is járok valahova tanulni) amiatt esett ki váratlanul az online óráról, hogy nála a Win10 váratlanul megszakította a munkamenetet és nekiállt frissíteni! Na igen, a "túlzott automatizálásnak" egyértelműen megvannak a hátrányai/hátulütői is!
    Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.02.16. 10:52:48