Windows 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox game capture-ral 60 FPS-re van beállítva a felvétel , de mindig ilyen 70- 83 fps közöttivel veszi fel. Ez miért van? Hogy lehetne fixálni a felvételt fix 60-ra ?
Utoljára szerkesztette: Dency, 2020.12.23. 22:20:22
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Utoljára szerkesztette: lacuska51, 2020.12.15. 19:30:17
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Olyan kérdésem lenne, hogy Win10 alatt, le lehetne e tiltani hogy egy ablakban futó programot ha kihúzok a képernyő szélére, azt ne rakja ki teljes képernyős módba? (World, Excel munka közben zavaró tud lenni)
Kösz Laci
Herótom van már a géphangú botoktól meg a virtuális ügynököktől.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Miért nem lehet egyszerűen úgy, hogy amit kijelölök, azt olvassa fel?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.08. 10:28:51
[merlinw.org]
Megnyitok egy oldalt, hogy felolvassa, erre elkezdni a címsort olvasni, hogy hivatkozás, profil, rss stb.
A szöveget hogy tudom kijelölni neki?
Mert egérrel hiába megyek rá, nem tudom kijelölni....
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[merlinw.org]
Köszi!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.02. 17:09:22
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.23. 22:42:45
[merlinw.org]
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Számítógép konfigurációja --> Felügyeleti sablonok --> Rendszer --> Rendszer-visszaállítás
Konfigurálás kikapcsolása: legyen "Nem konfigurált"-ra állítva
Rendszer-visszaállítás kikapcsolása: legyen "Nem konfigurált"-ra állítva
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.16. 15:00:13
[merlinw.org]
Nem emlékszem rá, hogy letiltottam volna, de valahogy ki vannak kapcsolva a rendszervisszaállítás beállításai. Megnéztem a folyamatoknál, a Kötet árnyékmásolata szolgáltatástól függ ez a funkció, és az automatikusra is van téve, de ennek ellenére semmit nem lehet beállítani a lapon, a segédprogram egyáltalán nem fut.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utána, Settings, Network & Internet, Status, legalul Windows Firewall, legaul Restore firewalls to default, majd reboot.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.07. 14:43:31
[merlinw.org]
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ezek a beállításaim. A frissítés okozhatta azt,hogy nem kapcsol ki a megadott idők után?Csak a képernyő elfeketül,de maga a gép nem kapcsol ki.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Egy szokványos havi frissítési idő vagy hosszú percek/órák-ig tartott?
Mellé még egy firefox facebookkal, és a HDD 100%-on pörög.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2020.10.14. 19:43:37
Chrome volt az alapértelmezett böngésző, ami folyamatosan magától nyitogatta az újabb és újabb ablakokat. Nem reklámoldalak, csak sima kezdőoldalát. Gondoltam, hátha csak megbolondult, ezért leszedtem. DE! Ekkor ugyanezt folytatta az Edge, mint alapértelmezett böngésző. Miután elvégeztem néhány alap ellenőrzést, feltúrtam a netet is, de továbbra sincs meg a probléma forrása. Amikre eddig jutottam:
- Malware, vírus nincs
- Felesleges/gyanúgy programok és fájlok eltávolítva
- Windows frissítések lefuttatva
- Csökkentett módban hálózat nélkül NEM jön elő a probléma
- Csökkentett módban hálózattal viszont IGEN
A billentyűzetet is átnéztem, hátha egy gomb van beragadva, de mivel hálózat nélküli csökkentett módban nem produkálja, ezért ezt kizárnám.
Van valakinek bármi ötlete, hogy újratelepítés nélkül hogyan tudnám kiküszöbölni a hibát?
Köszi!
De ami érdekesség - és egyben roppant bosszantó - volt, a hardverek frissítésének letiltása után a kíndóz ugyanolyan vidáman szedegette le a videó- hang- és egyéb hardverek neki tetsző drivereit, mint a letiltásuk előtt... <#confused>#confused><#merges2>#merges2>
Volt olyan is, hogy kétszeri restart után is volt hang, a harmadszorira meg már nem...mindezt úgy, hogy semmihez sem nyúltam, csak bebútolt a gép, start menü, és restart...
Szóval kalandos volt az éjszakám, és nem a dolgok jobbik értelmében... és még korán sem biztos, hogy a jelenlegi állapot egyszercsak nem lesz megint a múlté, és kezdhetem az egészet elölről...
windóze rulez....
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...