atiwrc#5775
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy elég drága látszólag jól összerakott X-X laptop került hozzám Win10 HOME operációs rendszerrel, 1803-as built. Októberben vették, de az elmúlt hét óta a wifi nem látott semmit, pontosabban piros x volt a wifi adapter mellett. Driver és illesztőprogram újratelepítésekkel már próbálkoztak előttem, így azzal nem foglalkoztam, azért sem mert egy usb-s wifi stickkel is hasonló problémát generált, mint kiderült a WlanSvc szolgáltatás nem futott és nem is tudtam sehogy sem elindítani. Egy Nod32-el átvizsgáltam gyorsan a gépen ami nem talált semmit, így elkezdtem a windows updatekre gyanakodni. Mint kiderült, ha visszavontam a KB4467682-es frissítést (2018-11 összesítő frissítés a win10 1803 x64 rendszerhez) akkor helyre állt a wifi, amint újra rámentem hogy keressen frissítést és felrakta, akkor megint elromlott. Ezt még kétszer eljátszottam, szóval egyre jobban biztos vagyok benne, hogy ez a KB4467682 okozza a problémát.
Van arra valami lehetőség hogy ezt a frissités Win10 HOME-ban elhalasszuk valahogyan?
A Pro-ba bizonyos frissítéseket engedett akár egy évvel is elnapolni.(Bár lehet az a nagyobb funkció frissítés volt.)