• zero_020
    De szerinted egy desktop OS esetében érdekel engem, hogy min használhatnám még, ha nem desktopon akarnám használni? Pont nem, és nem tudom, hogy miért kellene ennek örülnöm. Főleg, hogy a kompromisszumos, mindent lefedő megoldások általában specifikusan mindig rosszabbak, mint a speciálisak.
    Telefonon meg használjon windowst az, akinek annyira tökéletes az élete, hogy nincs egyéb problémája...

És álljon már meg a menet, ajóéletbemár, megmutatnád hogy hol rinyáltam? Megoldom magamnak a dolgot, pont ezért használok LTSB-t, mert
    1. nem kell a reklámokkal teleszórt start menü
    2. nem kell a kémprogram része
    3. nem kell a sallang, Cortana, Store, egyéb beépített hülyeségek.
    Pont, hogy megoldottam magamnak, hogy ami nem tetszik, azt nem használom.

Csak hülyeségekkel ne érveljünk már, egy dizájnváltoztatást, egy UI változtatást, és reklámokkal telerakást ne nevezzünk már "technikai fejlődés"-nek, mert objektíve nem az. Főleg, hogy a mezei júzernek ez nettó negatív változás minden szempontból. És pont nem érdekel, hogy mi van ezek mögött a dolgok mögött, mert ahogy az M$ is kizárólag a saját érdekeit nézi, úgy én is. És ne akard ezt tőlem elvenni, mert nem hagyom. Így is elég nagy baj a világgal, hogy már nagyjából mindent hagyunk, hogy megtegyenek velünk...
    Utoljára szerkesztette: zero_020, 2018.10.25. 16:46:06