• lonvard
    Ennél sokkal szebb volt a megoldás. Most lettem kész. Azér nem engedett bootolni, mer a pendrive telepítője ntfs rendszerre lett alakítva, de neki a Fat32 kellett. Ki a tököm hitte volna, hogy Win 10-nél nekem Fat32-vel kell dolgoznom. Na mindegy, ezek után bebootolt, majd a partíciós résznél egyikre se engedte telepíteni, mivel az összes partíció MBR-es partíciós táblán volt (vagy mi az), de neki GBR kellett. Ezzel csak az volt a probléma, hogy én akkor már formattáltam az összeset, tehát nem volt hova menekülni. :D Kibaszott ideges lettem. Visszatérő régi rémálmom, hogy Windows telepítésnél gubanc adódik úgy, hogy a winchesteren már nincs meg az ép rendszer. :D Na mindegy hát a tévén behoztam a netet és kihámoztam, hogy DOS parancssorral kell nekem átalakítani az MBR-t GBR-re. Végül is sikerült, partíciós résznél SHift + F10 és bejött a parancssor, és követve az instrukciókat sikerült átalakítanom és partícionálnom is a winchestert, és most már a szép új Win10-ről mosolygok a világba. Ez az én történetem, köszönöm, hogy megoszthattam veletek. :D

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.22. 12:05:28