Az jó.
Igazság szerint, most lett újrarakva a gép, kissé megfeküdt a C, amiatt. Ez most egy jó régi "új" vinyó, amire a rendszert pakoltam, eddig semmi baja nem volt, HD Sentinel is tökéletesnek látja...
Majd kiderül, mi a baja, de azért a válaszokat köszi szépen.
Remélem nem az új, szép nagy háttértár lesz a ludas.
ELLENBEN van egy másik hasfájásom is. Én win7-ről frissítettem 10-re a rendszert. Annak a lemeze már rég nincsen meg, gondoltam minek, és egy lomtalanításnál ment a levesbe. Viszont, hogy az eddigi C-m lehalt, (És vitte magával a vinyót, amin a C mentése volt, lévén csak a partíció volt másik, tudom, amatőr hiba...) szereznem kellett egy 10-est újra.
Virágbolti enterprise van jelenleg a gépen. próbáltam a régi fiókom visszaszerezni, de sajnos azt írja, hogy márpedig olyan e-mail cím nincsen is, a telefonszámom se van regisztrálva, (pedig dehogynem) és különben is... Úgyhogy úgy néz ki, buktam még az Onedrive mappám is. (HURRÁ! 20 év doksijai, játékmentések, fotók tömkelege, jó ez utóbbiakról legalább van másolatom.)
Sajnos az új merevlemez lenullázott anyagilag, így azon agyalok, veszek egy ilyen pár száz forintos ebay-es win10 kulcsot. Igaz, az PRO verzió.
Szerintetek érdemes ilyennel bepróbálkozni, vagy ez csak pénzkidobás, és ne kockáztassak egy ilyen dologgal, nehogy kapjon az alaplapom egy jó kis bannolást. Mert ugye olyan 90%.-ban jogtiszta játékok, szoftverek vannak a gépen.... Nehogy azokat is bukjam valahogyan, a nagy spórolási kísérletben.