• Hirthalion
    Üdv,
    lassan egy éve már hogy nem tudok magamtól rájönni miért nincs hang Windows 10-nél. És akármit olvasok akárhol, egyik megoldás sem megoldás ;(

Asus N53S laptop, és többféle drivert is kipróbáltam már minden telepítésnél másikat (nem bízok már a driver cleaner programokban, olyanok mint a balkon gyümölcsfák,...)

Nincs telepített hangeszköz/Az eszköz le van tiltva. (Kód: 22)
    A hangkártya alap esetben az általános rendszerezközöknél van , nem a hang és játékvezérlőknél. Átrakhatom épp, akkor ott van mindkét helyen, de akkor sem lesz hang driver telepítés után....
    Szerintem már tényleg mindent kipróbáltam a BIOS frissítés kivételével, de a letöltött segédprogram a frissítéshez nem indul el se 7-en se 10-en, ez is csak idegesít, hogy miért nem... így azt nem tudom kipróbálni. De nincs is audio beállítási lehetőség a BIOS-ban, elég primitív fajta.

Mikor windows 7-ről frissítettem a 10-re az ingyen windows idején még volt hang, át tudta örökíteni a drivert, vagy mi, de tiszta telepítésnél meg nem, nem, nem. Próbáltam több telepítőt (DVD, Pendrive, különféle verziók) (amúgy 'jogilag' Home)

USB-ről van hang, de nincs pénzem venni egy normálisan megszólaló USB hangszórót, főleg hogy van már egy jó fajta, épp csak nem tudom használni, mert néma a jack. (Nem a hangfal a rossz, mert azóta telefonról hallgatom azzal a zenét)

Várom, várom a windos update frissítéseket, hátha, de eddig az se jött be.

Utoljára szerkesztette: Hirthalion, 2017.04.14. 18:53:10