Windows 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/de legalább a frissítéseket telepítette <#duhos2>#duhos2>
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.09.02. 12:14:55
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szar Bayern, szar Bayern :)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nothing is True, Everything is Permitted
Esetleg még arra gondoltam, hogy megpróbálom egy másik monitorra rákötni a gépet, hátha azzal lesz kép. Mert ha lenne kép újra, akkor csak vissza kéne lépnem a Windowsba és kész.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#taps>#taps>
Egy brutális missclicknek köszönhetően töröltem a Roaming mappából a Microsoft mappának bizonyos részeit. Ennek köszönhetően a jelenlegi felhasználói fiókomat már nem tudom semmiylen szinten sem hozzákapcsolni a Microsoft fiókomhoz, lévén hibát észlel. Lomtárból sajnos nem tudtam visszaállítani a dolgokat, rendszer-visszaállíáts nem segített, system check sem, próbáltam egy friss fiókból (ahol egyébként működik a párosítás) átmásolni a Microsoft mappa tartalmát, de nem tudtam átverni vele a rendszert. Szóval röviden az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy fiók csere nélkül ismét tudjam csatlakoztatni a Microsoft fiókomat a felhasználói fiókomhoz?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Köszönöm a hozzáértő és türelmes válaszokat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A gépet próbáld áramtalanítani teljesen, ha utána se kapcsol be akkor érdemes megnézni a csatlakozókat, hogy minden a helyén van-e. Én jártam már úgy hogy a 24pin-es csati kimozdult egy picit és nem kapcsolt be a gép... 😄
Ha ezek sem segítenek tehetsz egy próbát CMOS resettel is ehhez vagy van dedikált jumper a lapon vagy egyszerűen kiveszed az elemet 1-2 percre.
Eddig NEM ébredt(ek) fel. Most több gépen is jelezték h: "gondol egyet és beindul". "Meg hazamennek és megy a gép magától..." Ahogy pl enyém is. xD
Egér, bill hibátlan. Régebben nem csinált ilyet. Felébresztheti az egér/bill-t nem kapcsolom ki.
Alvó módba rakhatóság hiányával én is találkoztam ősrégi laptopon. 8.1 faja volt rajta. 10-et nem is engedte. De a 1607 már települt szó nélkül. Most megy... De nincs alvó mód! Sztem ez vmi alaplapi driver hiánya, vagy hibája. De azt már nem találok.
Nem bonyolult. 😉 semmivel se több idő így létrehozni, mint míg rufus-al szenvedsz. Ugyanannyi. De az álltalam is talált hiba így kiküszöbölhető. Hiába csodapendrive, usb3...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
bekapcsolástól böngészőben lap betöltésig az idő megnőtt kb 7-10mp-el :'(
I decide when I'm done.
Rádugtam egy monitort a laptopomra és néha elmegy egy pillanatra a kép vagy olyan apró remegést csinál mint amikor felbontást változtatok. 8.1-en tökéletes volt. (kiterjesztett módon próbálom, kizárólagos megjelenítésen eddig nem volt hiba.)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.08.30. 20:28:43
I decide when I'm done.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.08.30. 17:40:49
Megoldás?:
- Formázd le a pendrive-ot FAT32 -re!!! (Igen FAT32!, ne ntfs-re)
- Konvertáld át parancssorral NTFS-re! <#nevetes1>#nevetes1> rendszergazdai parancssor-ba a köv. parancssal:
convert x: /fs:ntfs (x a pendrive meghajtó betűjele)
- YUMI Multiboot Creator- al tedd rá a letöltött Win10-es ISO-t.
Elindítod Yumi-t:
1. Kiválasztod a pendrive-ot.
2. Kiválasztod, hogy Win 10 installer. (lista legalján kb)
3. Betallózod az ISO-t.
4. Create,
(Format NE legyen véletlen se bepipálva).
Gép resi, pedrive-ról boot. És már megy is a win telepítés.
Nekem ezzel a megoldással tűnt el ez a hiba (laptopon is találkoztam vele, meg asztali gépen is). Pedig vagy 4 pendrive-al szívtam, meg a ~3. win-t töltöttem le micro-ról (pedig magába iso-ból ezen gépemre pl simán települt), mindíg ezt a hibát kaptam. Volt, hogy telepítés végén, volt hogy 63, 72%-nál... Random. Ezt a leírást találtam vhol net-en, kipróbáltam, egyből végigment hibátlanul. (felejtsd el a mediacreationtoolt, winsetupusb, ultraiso, meg rufus izéket).
Telepítéskor formázd le a meghajtót, s úgy telepítsd. Számomra ésszerűbb és célszerűbb 1Tb-os meghajtónál, ha maga a rendszer eleve nem az egész 1Tb-on 1 partíción fut! Teljesen törölted azt a hdd-t? Gyárilag nincs létrehova rajta vmi partíció? Én teljesen legyalulnám és eleve min. 2, de (szvsz legalább 3 részre partícionálnám).
Egy (rendszer számára lecsípett 500Mb) aztán létrehoznék egy~500Gb-ost (amire a win települ, (Win, Progik, Játékok) + a maradékot 2 egyformára (egyéb tárolandó file-oknak). Ha későbbiekben formázni kéne, ne szenvedjek 1Tb-nyi adat mentegetésével. <#wink>#wink>.
pendrive-ról próbálnék rá windows 10 et rakni, sikerül bootoltatni minden telepítés végigmegy majd mindig ez fogad:
http://kepkezelo.com/images/p1dqfrbd9lnd8sts47mm.jpeg
Próbálva lett többféle windows 8.1 is, 10 nek több változata, (https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10) is.
És két különböző pendrival is)
Mindegyikkel ugyan ez a hiba, a gépben ssd nincs csak 1tb vinyó. Valaki találkozott esetleg hasonlóval?
De a kompatibilitási nézet megoldotta. Köszönöm! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.29. 16:55:28
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[merlinw.org]
-Otthoni csoportban benne van.
-Nincs a másik gépen jelszóval védett fiókja!
5. vagy 6. próbálkozásra sikerült rávenni hogy Hálózat->gépbe bement, de ami megvan osztva meghajtón lévő cuccba nem enged be!
Rendszergazdai engedélyt kér, hogy beléphessen,
A windows súgója annyit ér mint döglött lovon a patkó!
A win10 egy 64GB-os memória kártyával is megtette hogy kiakadt a laptop és majdnem elveszett róla minden! (egy kamerás felvétel van rajta, amit akkor mentettek volna le hogy több példányban meglegyen!)
Mikor csinálják meg végre a 10-et? Hogy i5ös procival működjön rendesen!
Elindítottam egy DPC Latency Checker V1.4.0
1000-2000µs között mozog, de már felugrott a tartomány maxja fölé is (16000µs fölé) És akkor ugrik a gép, videó,hang, játék
1000µs alá nem is megy.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.08.29. 11:42:21
Az Anniversary Update előtt tökéletesen futott a Windows 10 Internet Explorerrel (nem az Edge-vel), azóta már nem megy, pedig sokat segítene a munkában.
Céges gép - Windows 7 lett frissítve Windows 10-re.
Lehet ezzel kezdeni valamit vagy felejtős a dolog? Milyen alternatívát ajánlotok?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.29. 11:37:49
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."