Köv.:
Hajnalban ~3 körül bekapcsolt a gép!!! :D Nem ám akárhogy. Csak beindult. Monitor NEM, csak a gép! Bill, vga világított, ventik mentek. De semmi több. Majd ~1 óra mulva kikapcsolt.
Eseménynaplóban SEMMI !!!
Most délután ~bekapcsol"nám" (egérre kattintással). Erre semmi. Világít egér, bill. És semmi. Power gombbal beindult. Nah restart, ki-bejelentkezés, alvóba raktam ~2x is, aztán megint. Most hazajöttem, ébresztettem, most meg megy.
Pff. Nah ezek az anomáliák mik voltak? Fura... :/ Ezt most nem tudom megfejteni. Miért ment magától hajnalban? Utána meg délelőtt, délután meg semmi baja....
Eddig ilyet nem csinált! A gép nem vírusos. Egér ébresztheti a gépet. Más minden tiltva van. Alvás engedélyezve van, hibernálás nem. Hardverek (tudtommal eddig) hibátlanok. Low se vagyok a géphez, op-hoz.
Vannak érdekességei ennek a rádkényszerítünkakkorishakellhanem VR, 3Dscan, Holo (az emberek ~99%-a nem használja).. Game mode, Defender... windowsfrissítésnek.
Imádom, mikor ilyenek történnek. Rádkényszerítik, szívsz is vele, és még hibás is... Egy hozzá nem naon értő ~mezei user mit csinál ilyenkor? Újrahúzza op-ot? Hív egy "szakit"? Istenem...
Én is "szívtam" vele, de nem akadtam el. Tudtam mit csináljak, megoldottam 5 perc alatt. De miért??? Nincs elmókolva a win, nincs megbuherálva, nincs fennt semmi csodatisztító program, nincs tuningolva, nincs elállítgatva. Akkor miért szopok azzal, hogy restartolok és nem tölt be a kezdőképernyő?? Se elsőre, se ötödjére... És meg kell oldanom csökkentett módba. Nem értem. Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2017.04.13. 20:33:29