• Hirthalion
    Üdv, 100% lemezhasználatra még mindig nincs tartós működő megoldás? Vártam vártam, hátha lejön valami frissítés, mert lényegében egyes napokon a laptopom használhatatlan, órákon keresztül 100%-on fut a lemez. Perceket várok a duplakatt-ra vagy megiszom a már rég kihült teám, mire bejön egy oldal, amit teázás közben olvastam volna el.

A Windows 3. újratelepítése annyiban megoldotta, hogy most már nem minden nap ilyen, de olyan jó lenne végre megtudni mi csinálja, és kikapcsolható-e végleg ami csinálja.

Most harmadjára a telepítés után egyből leszedtem mindent ami windows 10 és nem is tudom mire való, vagy úgyse használom, meg valami programmal aminek nem találom a nevét, (valami antispy nevű) letiltottam mindent ami futhat a háttérben. De valami még mindig fut most is. Ezt a pár sort majdnem 40 perc volt begépelni, olyan gyors a gép.... Újratelepítés után pár hét használat után kezdi el, hébe-hóba egyszer csak meg majdnem minden nap ez lesz. Már ki se kapcsolom inkább a laptopot napokig, ameddig csak lehet, mikor nem lassú, mert akkor nem kezdi el, csak bekapcsolás után egyből, ebből is sejtem, hogy valami folyamat lesz, ami nem mindig indul el bekapcsoláskor, és utána sem.

Egyedül a start menü alján a keresést nem tiltottam még, amit le még tudnék, így nem hozzáértőként, de pont az az egyik legjobb a win 10-ben, hogy nem kell bemagolnom mi hol található, csak beírom oda, azt nem akarom kikapcsolni, mert akkor akár mehetnék is vissza 7-re :(

Ne kelljen már gurunak lennem ahhoz, hogy használhatóvá pofozzam saját kútfőből a Windows 10-et.