Én találkoztam! Mi volt a hiba? A pendrive!!!
Megoldás?:
- Formázd le a pendrive-ot FAT32 -re!!! (Igen FAT32!, ne ntfs-re)
- Konvertáld át parancssorral NTFS-re! rendszergazdai parancssor-ba a köv. parancssal:
convert x: /fs:ntfs (x a pendrive meghajtó betűjele)
- YUMI Multiboot Creator- al tedd rá a letöltött Win10-es ISO-t.
Elindítod Yumi-t:
1. Kiválasztod a pendrive-ot.
2. Kiválasztod, hogy Win 10 installer. (lista legalján kb)
3. Betallózod az ISO-t.
4. Create,
(Format NE legyen véletlen se bepipálva).
Gép resi, pedrive-ról boot. És már megy is a win telepítés.
Nekem ezzel a megoldással tűnt el ez a hiba (laptopon is találkoztam vele, meg asztali gépen is). Pedig vagy 4 pendrive-al szívtam, meg a ~3. win-t töltöttem le micro-ról (pedig magába iso-ból ezen gépemre pl simán települt), mindíg ezt a hibát kaptam. Volt, hogy telepítés végén, volt hogy 63, 72%-nál... Random. Ezt a leírást találtam vhol net-en, kipróbáltam, egyből végigment hibátlanul. (felejtsd el a mediacreationtoolt, winsetupusb, ultraiso, meg rufus izéket).
Telepítéskor formázd le a meghajtót, s úgy telepítsd. Számomra ésszerűbb és célszerűbb 1Tb-os meghajtónál, ha maga a rendszer eleve nem az egész 1Tb-on 1 partíción fut! Teljesen törölted azt a hdd-t? Gyárilag nincs létrehova rajta vmi partíció? Én teljesen legyalulnám és eleve min. 2, de (szvsz legalább 3 részre partícionálnám).
Egy (rendszer számára lecsípett 500Mb) aztán létrehoznék egy~500Gb-ost (amire a win települ, (Win, Progik, Játékok) + a maradékot 2 egyformára (egyéb tárolandó file-oknak). Ha későbbiekben formázni kéne, ne szenvedjek 1Tb-nyi adat mentegetésével. .