6762
-
#3395 Forditsd meg az egeret mielőtt alvó módba megy. :D -
Borg #3394 Igen. Más kérdés, hogy van e értelme. -
simonl #3393 Sziasztok, a héten megjelent új nVidia driver újdonsága: a fast sync, elérhető, bekapcsolható egy GTX 980Ti -n is?
Köszönöm a hozzáértő és türelmes válaszokat. -
#3392 másik jel majd vissza megvolt? nálam már történt ilyen azért mondom... -
#3391 Kihúztam, kiírta hogy nincs jel, tehát a monitor jó. Viszont visszadugtam, visszacsavartam de ugyanúgy csak villog készenléti állapotban. -
#3390 Húzd ki a vga-ból, ha kidobja hogy nincs bemenő jel akkor semmi baja.
A gépet próbáld áramtalanítani teljesen, ha utána se kapcsol be akkor érdemes megnézni a csatlakozókat, hogy minden a helyén van-e. Én jártam már úgy hogy a 24pin-es csati kimozdult egy picit és nem kapcsolt be a gép... :D
Ha ezek sem segítenek tehetsz egy próbát CMOS resettel is ehhez vagy van dedikált jumper a lapon vagy egyszerűen kiveszed az elemet 1-2 percre. -
#3389 A ledek villognak, a gép felpörög majd elhalkul, de továbbra is égnek a ledek. De hogy lehet az, hogy a monitornak semmi baja nem volt tegnap estig? Most meg csak villog, mintha ki lenne kapcsolva a gép. -
#3388 Gépen a ledek villognak? Ha csak nincs kép próbalj meg a monitoron másik bemeneti forrást választani, majd vissza. -
#3387 Egy olyan gondom van, hogy tegnap este véletlenül a leállítás helyett az alvó módra sikerült kattintanom. Azóta nem ébred fel a gép. Már próbáltam újraintitani, felpörög a vinyó meg minden, de a monitor villog, sötét a képernyő, mintha ki lenne kapcsolva a gép. A billentyűzet nem reagál. Mit tudok tenni? :( -
#3386 Én ezt most win7-en tapasztaltam. Elaludt a laptop, mondom ok úgy se kell, erre pár óra múlva nézem hogy megy megint és még le is volt csukva a kijelző. -
#3385 Ja meg erre a random felébredésre én is kiv. lennék, hogy mitől, miért???
Eddig NEM ébredt(ek) fel. Most több gépen is jelezték h: "gondol egyet és beindul". "Meg hazamennek és megy a gép magától..." Ahogy pl enyém is. xD
Egér, bill hibátlan. Régebben nem csinált ilyet. Felébresztheti az egér/bill-t nem kapcsolom ki. -
#3384 Google: windows 10... első találat. --> Updater. És már rakhatod is fel Anniversary-t.
Alvó módba rakhatóság hiányával én is találkoztam ősrégi laptopon. 8.1 faja volt rajta. 10-et nem is engedte. De a 1607 már települt szó nélkül. Most megy... De nincs alvó mód! Sztem ez vmi alaplapi driver hiánya, vagy hibája. De azt már nem találok.
Nem bonyolult. ;) semmivel se több idő így létrehozni, mint míg rufus-al szenvedsz. Ugyanannyi. De az álltalam is talált hiba így kiküszöbölhető. Hiába csodapendrive, usb3... -
#3383 Alkalmazzatok régebbi rendszervisszaállítási pontot. :D -
#3382 Én a munkahelyi gépemen szívok ilyennel, asztali gép, hétvégén mindig felébred, hétköznap nem. Mondjuk én a rákötött UPS-re tippelek az én esetemben.. -
#3381 Tiszta telepítés ajánlott, a frissítések hozhatnak elő hibákat. -
#3380 Hu de macerás megoldás, nekem rufussal nem szokott gond lenni. Héten eddig 2 múlt héten 5 különböző gépre telepítettem, 3 féle pendrive-ot használva. Volt 3.0 és 2.0-as pendrive is. De a telepítendő gépen szigorúan csak 2.0-s portot haszáltam. -
#3379 nekem a legnagyobb problémám, hogy alvóba nem tudom tenni... egyik eszköz sem ébresztheti fel alvóból, de mégis... kb fél percre rá miután alvóba lépett. mikor cmd parancsokkal próbálom kideríteni mi miatt, azt sem írja. Néha jelet kell váltanom monitoron, majd vissza, hogy legyen kép... ezek engem is jobban zavarnak :) -
#3378 Nekem ez a legkisebb probléma lenne.. :D -
#3377 te mázlista :)
bekapcsolástól böngészőben lap betöltésig az idő megnőtt kb 7-10mp-el :'( -
Borg #3376 Nekem még anniversary updatem sincs, fel se ajánlja :) -
#3375 várunk :D -
#3374 Hát ez egyre jobb akkor... Azóta előjött így is a hiba szóval nem tudom mi tévő legyek. :D -
#3373 annaversary update után nekem néha a sima pc-n is elmegy 1-2 mp re. -
#3372 Valakinek tippje?
Rádugtam egy monitort a laptopomra és néha elmegy egy pillanatra a kép vagy olyan apró remegést csinál mint amikor felbontást változtatok. 8.1-en tökéletes volt. (kiterjesztett módon próbálom, kizárólagos megjelenítésen eddig nem volt hiba.)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.08.30. 20:28:43 -
#3371 13-ason is vannak? Lehetőleg olyan csatornát keress ahol "szabadabb" a hely.... -
#3370 az is megvolt, utána állítottam be fixen 1 csatornára, ami körül alig voltak :/ -
#3369 TestDisk vagy PhotoRec,sok sikert! -
#3368 Szerintem az interferencia az ami közrejátszhat,nézz körül hogy a területeden melyik csatornán adnak a szomszédok.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.08.30. 17:40:49 -
#3367 ROG-ot SSD nélkül venni butahiba. Nagyságrendekkel gyorsabb a rendszer vele -
#3366 Én találkoztam! Mi volt a hiba? A pendrive!!!
Megoldás?:
- Formázd le a pendrive-ot FAT32 -re!!! (Igen FAT32!, ne ntfs-re)
- Konvertáld át parancssorral NTFS-re! rendszergazdai parancssor-ba a köv. parancssal:
convert x: /fs:ntfs (x a pendrive meghajtó betűjele)
- YUMI Multiboot Creator- al tedd rá a letöltött Win10-es ISO-t.
Elindítod Yumi-t:
1. Kiválasztod a pendrive-ot.
2. Kiválasztod, hogy Win 10 installer. (lista legalján kb)
3. Betallózod az ISO-t.
4. Create,
(Format NE legyen véletlen se bepipálva).
Gép resi, pedrive-ról boot. És már megy is a win telepítés.
Nekem ezzel a megoldással tűnt el ez a hiba (laptopon is találkoztam vele, meg asztali gépen is). Pedig vagy 4 pendrive-al szívtam, meg a ~3. win-t töltöttem le micro-ról (pedig magába iso-ból ezen gépemre pl simán települt), mindíg ezt a hibát kaptam. Volt, hogy telepítés végén, volt hogy 63, 72%-nál... Random. Ezt a leírást találtam vhol net-en, kipróbáltam, egyből végigment hibátlanul. (felejtsd el a mediacreationtoolt, winsetupusb, ultraiso, meg rufus izéket).
Telepítéskor formázd le a meghajtót, s úgy telepítsd. Számomra ésszerűbb és célszerűbb 1Tb-os meghajtónál, ha maga a rendszer eleve nem az egész 1Tb-on 1 partíción fut! Teljesen törölted azt a hdd-t? Gyárilag nincs létrehova rajta vmi partíció? Én teljesen legyalulnám és eleve min. 2, de (szvsz legalább 3 részre partícionálnám).
Egy (rendszer számára lecsípett 500Mb) aztán létrehoznék egy~500Gb-ost (amire a win települ, (Win, Progik, Játékok) + a maradékot 2 egyformára (egyéb tárolandó file-oknak). Ha későbbiekben formázni kéne, ne szenvedjek 1Tb-nyi adat mentegetésével. . -
#3365 Hali, remélem tud valaki valami ötlettel szolgálni hogy mi a gond, a lényeg hogy adott egy teljesen újonnan vett laptop (Asus ROG GL752VW)
pendrive-ról próbálnék rá windows 10 et rakni, sikerül bootoltatni minden telepítés végigmegy majd mindig ez fogad:
http://kepkezelo.com/images/p1dqfrbd9lnd8sts47mm.jpeg
Próbálva lett többféle windows 8.1 is, 10 nek több változata, (https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10) is.
És két különböző pendrival is)
Mindegyikkel ugyan ez a hiba, a gépben ssd nincs csak 1tb vinyó. Valaki találkozott esetleg hasonlóval? -
#3364 Mar van twitchen html5 lejatszo, kapcsolgasd, hatha egyik jobb mint a masik (html5/flash player) -
#3363 Hello. Chromeot használok win10-en és streamek (pl twitch) a napokban elkezdtek lagolni. Más is tapasztalta, van rá esetleg vmilyen megoldás? kösz előre is. -
#3362 Anniversary Update előtt nem volt gond, azóta IE11-el sem megy. Chrome/Fox-szal egyáltalán nem megy... Sajnos eléggé elmaradott oldal, nem is értem, miért nem fejleszti a Nissan.
De a kompatibilitási nézet megoldotta. Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.29. 16:55:28 -
#3361 IE kompatibilitás mód? Címsáv melletti ikon. Illetve IE11-et alapból tartalmazza a W10, azzal sem jó? Alternatívának természetesen Chrome/Fox. -
Bal0924 #3360 Hogyan lehet rávenni a kedves, aranyos.... win10-et hogy lássa a hálózatba kötött, Win7-et?
-Otthoni csoportban benne van.
-Nincs a másik gépen jelszóval védett fiókja!
5. vagy 6. próbálkozásra sikerült rávenni hogy Hálózat->gépbe bement, de ami megvan osztva meghajtón lévő cuccba nem enged be!
Rendszergazdai engedélyt kér, hogy beléphessen,
A windows súgója annyit ér mint döglött lovon a patkó!
A win10 egy 64GB-os memória kártyával is megtette hogy kiakadt a laptop és majdnem elveszett róla minden! (egy kamerás felvétel van rajta, amit akkor mentettek volna le hogy több példányban meglegyen!)
Mikor csinálják meg végre a 10-et? Hogy i5ös procival működjön rendesen!
Elindítottam egy DPC Latency Checker V1.4.0
1000-2000µs között mozog, de már felugrott a tartomány maxja fölé is (16000µs fölé) És akkor ugrik a gép, videó,hang, játék
1000µs alá nem is megy.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.08.29. 11:42:21 -
#3359 Az egyik katalógusprogramunk Webes felületen fut, korábbi Internet Explorerben tökéletesen működött. Sajnos semmilyen más (főleg új) böngészőben nem működik.
Az Anniversary Update előtt tökéletesen futott a Windows 10 Internet Explorerrel (nem az Edge-vel), azóta már nem megy, pedig sokat segítene a munkában.
Céges gép - Windows 7 lett frissítve Windows 10-re.
Lehet ezzel kezdeni valamit vagy felejtős a dolog? Milyen alternatívát ajánlotok?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.29. 11:37:49 -
#3358 eszközkezelőben jobbklikk a mobilra, majd illesztőprogram frissítése, gépen lévők és mtp-ről mtp usb-re kell állítani :) -
sr26 #3357 Üdv mindenkinek!
Új vagyok a fórumon. Van egy godom a Win10 nagy frissítése óta nem ismeri fel a telefonomat USB-ről Xiaomi REdmi1S, de a Samsung J5-öt sem. Régebben mindkettőröl át tudtam tölteni a fájlokat, oda.vissza. Üzenetben azt írja ki, hogy nem ismeríi fel, a hiba a készülékemben van. -
kamionosjoe #3356 Amikor elindítom a böngészőt (Opera), akkor mindig automatikusan előugrik a gépház is. Hogy lehetne ezt kikapcsolni?