• bon
    A nem kompatibilis programot jelezni fogja a telepítés elején, ISO készíthető és arról indítható is a frissítés.

1. 8gb nem lesz elég, az csak a letöltés és egyéb ideiglenes fájlokhoz kell, a telepítéshez sokkal több kb 20gb ha jól emlékszem.A frissítés folyamata miatt az old mappa elég nagy is lehet. pl. Paragon Partícion Manager progival átméretezhető a partíció. A windows telepítő nem képes rá, csak törléssel.
    2. Nem kell folyamatos internet elérés, én volt, hogy anélkül telepítettem a már korábban letöltőt iso-t. Pppoe kapcsolatra megoldás egy router, olcsón kapni már. Amúgy beállítható a pppoe a telepítés után.
    3. frissítés közben túl sok állításra nincs lehetőség, de utána testre szabható.
    4. visszaállni csak frissítésnél lehet, tiszta telepítés esetén csak újra rakod a korábbi rendszert és kész. a helyfoglalást jól tippeled, simán lehet 40-50gb.

Amúgy én frissítés után csinálnék egy tiszta telepítést. Sőt alapból is lehet tisztán telepíteni, (elfogadja a windows 7, 8.1 kulcsókat) de én még nem próbáltam.