• darkSectorxxx #2306
    Lolka.
    Az kemény ha ez friss rendszer. Hát max egy próba ha nem megy újraindítés után akkor esetleg egy win8.1 telepítóvel...
    Vírusirtót mondjuk én nem szoktam használni, csak éppen néha ha kell, akkor leszedek valamit, tísztítok és uninstall. :)
    Szóval vírusírtóknak a hatásaira nem tudok mit mondani, de szerintem nincs köze hozzá.

Amúgy win 10-nél érdekes a frissítés ha már itt vagyunk, ott nincsen Update a vezérlőpultban nem lehet kikapcsolni, csak olyan van a gépházba hogy automatán indítsa újra a gépet vagy majd te manuálisan és mikor akarok manuálisan frissíteni akkor is mintha maga feje után menne, érdekes rá van erőszakolva a már a rendszerre minden.

Ellenben ennek a warez mizériának semmi jelét nem látom, már rég nem warezolok anynit mint régen csak hébe hóba, de eddig semmit nem törlt vagy tiltott a win, sem szoftvert sem játékot....office, photoshop meg ilyenek.

Amúgy elsőre win8 mellett akartam megmaradni, nekem bejött, de ez a win 10 is nagyon fasza, minden tök jó benne hamar megszokható.stb
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.15. 23:01:28