Nem tudom, nem értem mi a problémád... Ezt (HA lehetőségem lenne) ÉN, az én kezem alatt, totál elölről kezdeném. Én partícionálnám, telepíteném, lőném be win-t, s olyan progikat raknék fel, úgy, ahogy, ami kell.
Nekem van 2db 750-es vinyóm. Első (rendszer Sata 0-ba dugva; második Sata 1-be), Így partícionálva:
Látszik, hogy elsőn is van torrent partíció, másodikon is. Hol egyiket használom torrent-ra, hol másikat.
Elsődlegesen megy torrent, értelemszerűen kissé belassul imitt-amott, ha le/feltöltés közben benyomok game-t, vagy torrent-en a file kiírása akadozik.
De olyan problémák, amiket te írsz, ilyennel még nem találkoztam.
Legújabb uTorrent kliensem van:
ESS-el védve a gép. Maxthon böngészővel.
Egy fikarcnyi hibám nincs. Persze win-ben minden kilőve. Összes áruházi gyíkság letiltva, kikapcsolva. Offline profil. Állandó, csakis rendszergazdai hozzáférés mindenhez. Gépházba utolsó lehetséges módosítás is átállítva, kikapcsolva, lelőve, letiltva, stb. (ergo belőve a win, úgy, ahogy nekem kell, nekem tetszik).
Utorrent is úgy beállítva, ahogy az nekem megfelel. ;) Nincs reklám, aktív vagyok, tűzfal (ESS -be is beállítva kiengedve, mind *.exe, mind a port), port kiengedve, lefixálva routerben is. Router-ben gép(ek) ip címe is lefikszálva, fenntartva. 100/100-as net-em van.
Semmi problémám nincs. Nem értem mit állítasz azon a gépen, win-on, hogy ennyit szenvedsz vele. Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.11.10. 20:56:29