horgosiimre#1570
Szia hunyadis! Igen, én is az Aldi-ban vettem. Annak idején Win 8 volt rajta, aztán frissítetem a neten keresztül 8.1-re amikor az megjelent és most ugyanúgy Win 10-re. Az általad leírt hibajalenségekel én nem találkoztam, az alap nem fizetős Ccleanert hajtom át rajta minden hónapban, most váltottam a 14 napos próba ProCcleaner verzióra. Az hogy most vajon gyors-e ez a gép, hozzáértés hiányában nem tudom megitélni, 55 éves vagyok, egy kicsit láma vagyok ehhez az új világhoz. Csak netezésre és levelezésre használom a gépemet. Ha gondolod, Skype-on képernyőmegosztással összehasonlíthatjuk a két gépet. A Skype címem horgosi.imre itt fehérváron vettem a gépet 3013. 06. hóban, tehát ha a 3 év garanciát meg akarom tartani, egyenlőre ne nyithatom fel azért hogy megnézzem az alaplapot. Viszont, áll. vannak olyan programok amik kilistázzák az adott PC alkatrészeit. Az itteni tisztelt haladó tudású kollégát lehet hogy tudnak javasolni ilyeneket. Itt: .pcwelt.de/produkte/Medion-Akoya_E4070_D-PC-Test-7389330.html találsz a gépről minden adatot, alkatrészenként. A hetedik kép a mainboa
rd - ha jól sejtem ez az alaplap. Opsz, megtaláltam az eddigi egyetlen bibit a gépemmel kapcsolatban (ez a mostani bosszúság szinte biztosan az én bénaságom eredménye :-( ). Szóval 2013.10.29. File/BCD error code oxc 00000 34x