hunyadis#1563
T. Horgosiimre! A bejegyzésedből azt látom, hogy ugyanolyan géped lehet, mint nekem! Én az Aldiban vettem. Már írtam be ide a fórumban a problémámmal, sőt a Medion szervízzel is beszéltem, de ott se tudtak segíteni. A problémám az, hogy a gépem, ha kb. 5 percre magára hagyom, utána minden fajta baja lesz, le fagy a képernyő, nem lehet visszahozni a működésbe, és ilyenkor csak az segit, ha a gépet teljesen kikapcsolom, még a hálózatból is, és újra indítom. Szóval szörnyű így dolgozni vele. Nem tudom, hogy neked volt-e, vagy van-e ilyen gondod? A szerviz teljesen lepasszolt, azt mondták, hogy a Medion Win8-al adta el, (azzal egyébként jól működött) ők nem tudnak mit csinálni, rakjam vissza a Win 8-t. Kértem, hogy mondják meg, hogy az alaplapnak ki a szállítója, hogy esetleg a szoftverét frissítsem. Erre azt válaszolták, hogy a Win10 úgysem engedne semmit csinálni, és nem mondták meg. próbáltam már állítani a képernyővédőn, az alvó üzemmódot kivettem, most a virtuális memória növelésével próbálkozom. Egyébként nagyon lelassult a gép. Tudsz-e valamit segíteni ebben a témában?