• Hapho
    Üdv!

Aktivált Média Centerrel ellátott Windows 8.1 Pro-t a Windows Update által felajánlott Windows 10 Pro-ra frissítettem, de nem sikerül aktiválni. A hibaleírása: "Az aktiválási kiszolgáló megállapította, hogy a megadott termékkulcs blokkolva van(0x004C003). ("Elképzelhető, hogy a szerverek túlterheltsége miatt némi időt vesz igénybe, míg a rendszer aktivált állapotba kerül. Így kérjük, próbáld meg az Aktiválás gombra kattintva online aktiválni a rendszert az elkövetkezendő néhány napban.")

Csak az a gond hogy az aktiválási panelemen nincs aktiválási gomb.
    Közben az eseménynaplóban találtam egy ilyen hibát: "Az alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Aktiválás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID: (D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160)

APPID: (9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276)

felhasználó: NT AUTHORITY\HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS, SID S-1-5-20, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával),

futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható." Csak sajnos én nem tudom hogy kell. Ha valaki tudja kérem írja meg. (Már ha egyáltalán ez a hiba).

Előre is köszönöm!