6762
-
Jude666 #1472 Hali!
Szóval felraktam a Win 10 Pro-t, minden királyul működik kivéve a wifi router.
Ahogy felraktam a hálózati drivert be is jött szépen a net (a routeren keresztül) csakhogy nem tudtam sehogy sem belépni böngészőn keresztül a router beállításokba. Reseteltem a cuccot, mostmár be tudok lépni, már csak az internet nem jön be
Nem tudom, hogy ez esetleg egy windows bug, vagy én kúrok el folyton valamit...
-
paloca #1471 Üdv. beteszed a win7 but lemezt s tiszta telepítés s kész...de mi a baj a 10-el, mikor fain.? -
Hapho #1470 Üdv!
Aktivált Média Centerrel ellátott Windows 8.1 Pro-t a Windows Update által felajánlott Windows 10 Pro-ra frissítettem, de nem sikerül aktiválni. A hibaleírása: "Az aktiválási kiszolgáló megállapította, hogy a megadott termékkulcs blokkolva van(0x004C003). ("Elképzelhető, hogy a szerverek túlterheltsége miatt némi időt vesz igénybe, míg a rendszer aktivált állapotba kerül. Így kérjük, próbáld meg az Aktiválás gombra kattintva online aktiválni a rendszert az elkövetkezendő néhány napban.")
Csak az a gond hogy az aktiválási panelemen nincs aktiválási gomb.
Közben az eseménynaplóban találtam egy ilyen hibát: "Az alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Aktiválás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID: (D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160)
APPID: (9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276)
felhasználó: NT AUTHORITY\HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS, SID S-1-5-20, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával),
futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható." Csak sajnos én nem tudom hogy kell. Ha valaki tudja kérem írja meg. (Már ha egyáltalán ez a hiba).
Előre is köszönöm!
-
#1469 Pontosan, akinek nincs baja az használja. Csoportházirend szerkesztővel jobban testreszabható a windows update. -
#1468 Mert akinek nincs vele baja az nem írogat ide, hanem használja a rendszert. :)
Engem egyedül az automatikus frissítés kikapcsolhatatlansága zavar, egyébként jó a rendszer, sokkal kényelmesebb mint a 8.1. -
#1467 Tud valaki valami pozitívat is írni az új Windows-al kapcsolatban? Akár hányszor benézek csak a baj van... -
#1466 Gépház\frissítés és biztonság azon belül lesz a menüpont pontos nevére nem emlékszem, mert nekem nincs ilyen, de még a tiszta telepítés és szóba jöhet.
-
mate23 #1465 hogy lehet vissza állitani win 10 ról win 7 re? -
#1464 A BIOS-ban is csak 8GB-ot lát vagy csak a Windows-ban nézted? Nem mindegy. -
#1463 Sziasztok!
Új számítógépre telepítettem egy 64-bites Windows 10 Pro-t, de a rendszer a 16GB memóriából csak 8-at ír ki, ez miért lehet? -
#1462 Sziasztok!
A gépem egy bő 20 perces alvó állapotból felkeltve nem adott képet a HD7770-es videókártyáról. Az alaplapiról természetesen azonnal mutatott mindent.
A fő probléma az, hogy többszöri újraindítás után sem jön kép a külső videokártyáról..
A legfrissebb driver van fent, valamint eddig hibátlanul vette a napi több alvó állapotot is, Sosem volt baja..
Mi okozhatja ezt? Hogy tudnék újra képet varázsolni a HD7770-esről?
Köszönöm! Üdv! -
Bal0924 #1461 Nektek is belassult a win10?
Néhány napja mintha lassabb lenne, mindenben.
Eddig a Win7 akár 4-5napig is ment és meg se látszott rajta a lassulás.
A 10 meg 2nap se telik el és belassul. Pedig kevesebb program fut rajta mint 7 alatt. :S
Másik, egy régóta gondom..
Melyik hardver zavarhat be a gépbe?
Minden videó lejátszó és TV programom belül, 1-1 pillanatra szaggat. -
#1460 Köszi!
Berendelem akkor. -
#1459 Hivatalosan is közölték még a megjelenés előtt, hogy egy fejlesztés alatt álló böngésző és még nincs kész az Edge. -
#1458 Csak nekem tűnik félkésznek az Edge böngésző, vagy más is kínlódik vele? Vannak fura dolgai. mióta megjelent a 10 használom, de ma elég volt visszatértem az Explorerhez, várok kicsit és újra ránézek.
-
#1457 Asus is elkezdte kiszórni a win 10 drivereit. Alaplapomhoz is kijött már, A Xonar dx hangkarimhoz még sajnos nem. -
#1456 előző windows-oknál volt a tálcán a gyorsindító menü.
win 10-en is elő lehet varázsolni valahogy ?
nem akarnám az asztalt telepakolni ikonokkal, én erre mindig a gyorsindítás menüt használtam a tálcán. -
#1455 Másnap sem működik rendesen az adblock? -
#1454 köszi megpróbálom -
#1453 Érkeznek a Creative driverek Windows 10-hez: link -
#1452 Driver problémára tippelek. -
#1451 Letöltesz egy teljes sykpe telepítőt pl az ipon oldaláról és úgy próbálod meg frissíteni. -
#1450 úgy látszik win 10 frissítése is bugos, legalábbis nekem -
#1449 Igen ez egy sima dobozos home verzió, csak dvd helyett egy pendrive az adathordozó.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.08.20. 07:50:56 -
#1448 Sziasztok!
Az iPon webáruházban 2 napja elérhetővé vált egy ilyen változat:
MICROSOFT Windows 10 Home 32/64bit USB magyar
Valaki tud valamit erről verzióról?
Egyébként is szeretnék majd mást is venni innen és akkor gondoltam hozzácsapnám ezt is, de meg akarnék róla előtte bizonyosodni, hogy pontosan mit is várhatok.
Elvileg gondolom dobozos, nem OEM verzió. Valamint akkor itt DVD lemez helyett egy pendrive van a dobozban? -
#1447 Masnak nincs az egerrel problemaja? Egyet kattintok, de a legtobbszor mintha kettot kattintanek, ugy erzekeli a gep. Nem az egerrel van a problema, masik gepen jo. Par napja, 1-2 frissites ota jelentkezik ez a problema, es qrva idegesito, mint ne mondjak. Van itt egy ezzel foglalkozo forum, de megoldas nincs ott (sem). Legujabb, 10525-os rendszer van fent. -
#1446 Az mitol lehet, hogy 2 percig van net a laptopon 2 percig nincs. Mindenhol mashol mukodik rendesen csak a laposon nem. Folyamatosan elmegy, visszajon, elmegy, visszajon. -
#1445 sziasztok skype hibám van, a skype-ot se elindítani nem tudom, se letörölni, se frissíteni, kiírja, hogy az ön skype-ja frissül és megáll nem megy végig.. valami ötlet, hogy tudnám működésre bírni? -
tompka #1444 Az az érdekes, hogy Win8.1-ről 10-re váltáskor a képen látható vinyón a rendszer bekapcsolta az indexelést magától. Ezt kikapcsoltam azonnal. Esetleg okozhatja, hogy be van kapcsolva az egyik mappa hálózati megosztása rajta? -
#1443 Én ilyennel még nem találkoztam, az nem ritka nálam, hogy elsőre nem csak 2.-ra 3.--ra sikerül leválasztanom a pendrive-om vagy a külső WD winyóm. Amúgy a képen olya mint ha az indexelés futna a winyón. Próbáltad már, hogy hagyod a winyót rádugva a gépen pl. egy órát, hátha kijátszadozza magát a rendszer és máskor már nem lesz gond a leválasztás? -
tompka #1442 Olykor nem lehet leválasztani a külső vinyót. Ilyenkor külső programmal szoktam, de ma reggel még azzal sem ment. A rendszer fogja. Ez a jelenség a Win10 óta van jelen. Mi okozza?
-
#1441 1 próbát megérhet. Eddigi tapasztalataim alapján sokkal inkább gépkímélőbb a Windows 10, mint a 8 vagy a 7.
Nem használja olyan gyakorisággal a merevlemezt, a processzort és memóriából is nálam 1,8GB-ot használ (64 bites verzió). Míg Windows 7 és 8 rendszerek alatt közel 3GB memót is benyelt alapból a rendszer. -
TomBond #1440 Páromnak van egy ezer éves számítógépe (P4 3 GHz socket 478, 2 GB RAM) . Igazából csak netezni használja. Neki is jelzi az óra mellett, hogy frissíthetne 10-re. Szerintetek érdemes vele foglalkozni? Most W7 van rajta. -
#1439 Én részemről igen. -
#1438 Ha valakinek ez a baja mint nekem:MEGOLDÁS -
annabell743 #1437 Sziasztok. Nekem olyan problémám van, hogy ha beindítom a gépet akkor a touchpad kétujjas görgetésénél a fordított görgetés van bejelölve és ezt mindig ki kell kapcsolni amikor újraindítom a gépet. Van esetleg valami megoldás, hogy ne kelljen mindig kikapcsolnom? -
#1436 És a hálózatot sem tudom megnyitni.. -
#1435 Sziasztok. A win 10-ben nem tudom megnyitni a vezérlőpultban a tűzfallal kapcsolatos részeket. És nem működik a google chrome.. Gondolom ezért..Van megoldás erre? -
Sanyicucu #1434 Akkor azt ajánljátok,hogy a felfrissítés után jobb a tiszta telepítés és ne maradjon meg a frissített win7? -
#1433 Köszi, valamelyik így már működik, de pl. áruház továbbra sem megy,