• bon
    Ezzel így már egyetértek. A Creative egy katasztrófa, bár szerencsére a hangkártáym üzemel, a némi túlvezérlési probléma is megtoldódott.
    Persze, hogy a Windows 7 a leg, de mióta is van piacon? 2009. október 22 óta.
    Én alapból annak vagyok a híve, hogy próbáljuk ki az újat (egyébként én személy szerint a nagyon beta-kat nem is szeretem és nem is javaslom telepíteni, arra valóban ott a Virtuális gép). Persze (és ez a rész ami ritkán teljesül) hozzá értő telepítse, konfigurálja. Több olyan ügyfelem is van ahol kisgyerekes család vagy a gyerek szerint ért hozzá, és durva dolgokat szoktam hallani mikor hívnak, hogy csináljak valamit a géppel. Ilyenkor javaslom a korlátozott fiók létrehozását és rendszerint megoldja a problémákat. Mondjuk sokszor a szülő a hibás, mert én tuti nem engedném oda a gyerekemet ahhoz a gépemhez, profilomhoz, amin kritikus dolgok vannak pl. szakdoka, vagy céges szoftverek, dokumentumok. Hopp kicsit elkanyarodtam a témától. :)
    Persze valóban nagyon jó szoftver, de munkahelyemen a Windows 8.1-re se panaszkodnak, szeretik mert gyors és stabil. Persze itt megint előjön az, hogy van egy Rendszergazda (vagyis kettő) és egy erősen lekorlátozott felhasználói fiók.

Utoljára szerkesztette: bon, 2015.08.11. 19:41:22