gforce9#101
Nem egy hanem 2 térképet adtam és mindkettő engem igazolt. Te viszont egyet sem az ellenkezőjéről.
"Dél-Afrikában magában az országban tényleg nincs sok Kínai érdekeltség, de te "délafrikai régiókról" beszéltél így többes számban ami elég értelmezhetetlen számomra."
Délafrikát úgy értettem, mint délamerikát.Sajnálom ha ez félreérthető volt, biztos én fogalmaztam rosszul. Egyébként igen délafrikai régiók. Azért többes szám, mert vannak olyanok, ahol még bármi megtörténhet. Nyilván vannak olyanok helyek is, ami már le van stipistopizva. Na most akkor az összes nyersanyag Kínai kézben van vagy nem? :) Esküszöm nem értem, hogy miért folytatsz ilyen vitát. Tökértelmetlen. Saját mondatod cáfolod meg. 2hsz-el később.
Az meg, hogy nem ismerem minden délafrikai terület ország, törzs meg mittudomén mik vannak még arra összes gazdasági mutatójaát, bocsánatot kérek :)
Azért nagyjából képben vagyok és szemmel láthatólag nem igaz az az állításod, hogy:
"Azt ugye tudod, hogy a szavaiddal élve "délafrikai régiókban" pont nem a nyugat diktál már jó ideje hanem Kína?"
Mert ez a mondat sem Dél-Afrika mint ország, sem mint kontinens esetében nem igaz. Legalábbis semmiképpsem úgy, hogy: "Csak már megvették az összes nyersanyag....... " Hülyeséget írtál, ami önnmagában nem baj. Én is szoktam. A baj a görcsös ragaszkodásod ahhoz, hogy akkor is márpedig te értesz hozzá.