• Tetsuo
    Ti óvodások vagytok, vagy mi van veletek? :-D
    Nem "éltetem" Oliver Stone-t, hanem láttam a sorozatot és tetszett. Ennyi.
    Ha (az általam eléggé nem kedvelt) Alföldi rendezte volna, akkor is elmondanám, hogy tetszik és korrektnek tartom, mert ez attól független.
    Mármint a véleményem a filmről, nem függ annak alkotójának előző tetteitől.
    Persze, hogy ki mit rendez, tesz az életben, az valószínűleg összefügg előző tetteivel, de az egy más dolog.
    Pl. mint említed, valószínűleg "jobbos" vagyok. Igen mondjuk így, bár soha nem támogatok egy pártot sem, mert a pártrendszert sem támogatom, de az erőszakot sem... Ellenben olvastam Marxot és elismerem, hogy komoly igazságokat állít, csak a végső mondanivaló csúszik meg, nagyon.

Szóval itt nem voks letevés, gyűlölet vagy hasonló van, hanem tények. Legalábbis én azok összehasonlítására, megvitatására törekszem, nem érzelmek "ütköztetésére", ugyanis annak semmi értelme.
    Rábeszélni, meggyőzni sem akarok senkit. Egyrészt az nem menne máról-holnapra, másrészt nem áll érdekemben.
    Ezt a filmet azoknak ajánlottam, akik korrektebb dokufilmeket szeretnének nézni, semmi több. Na, meg érdeklődtem egyéb filmek iránt, de úgy látszik nincs. (A Molnibalage által ajánlottat nem lehet elérni. Meg is lepődtem volna...)