A fogyasztást nem azért írtam, hogy téged érdekeljen, hanem az mindennek az alapja :) Ha széthúzok egy 1.6-os opel motort, amit pl rallyban meg is csinálnak, az nem azt jeletni, hogy minden 1.6-os opel 180 LE. Illetve lehetne csak annyit fogyasztana, hogy kutya nem venné. Na ez az ATI jelenleg. Mondom ezt úgy hogy egy R9 280x van a gépbe, képzelheted mennyit eszik :D Manapság ATI-t venni butaság és komolyan mondom, hogy nem nézted meg jól az az ár/érték arányt. Közép alja a 470 és azért a pénzért finoman szólva sem éri meg, ha a teljesítményt nézem fogyasztást leszámítva akkor sem. 3 éves címekben elvérzik egy 60-70 ezres kártya amiért szinte már 1060-at kapni! Ne már :D Ez hol jó ár/érték? Ez akkor jó ha sakkozol meg cs-zel, de talán még akkor se, mert ahhoz meg elég egy R7770 amit használtam 10k-ért is kapsz már. Na de tényleg bocsi az offért. http://gpu.userbenchmark.com/Comparison
On: Elvileg ma jön a Siege patch, arról tud valaki valamit hol tart? Ha jól olvastam csak pár fix lesz benne semmi extra. Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.01.11. 17:33:06