eje75#419
Le bizony...tegnap szuper jókat játszottam....elsőre 5 ötünknek együtt volt kb. 70 rankja (49-es vagyok), az ellenfél csapatában láttam egy 105-öst, 96-ost, meg még egy 90 valahányast, aztán már csak a disconnect feliratot bámultam.... a következő kettőben csapattagok egy banzaii kiáltással berohannak a kereszttűzbe kb 50 mp. múlva egyedül voltam...a következő 3-tól konkrétan feldurratnt az agyam...nem tudom Ti mit érzékeltek ebbből, de az utolsó két napban azt vettem észre, hogy már a házba (repülőbe, hajóba, stb) se lehet bejutni,mert az elenfél csapat minden tagja kijön az utcára, hisz a játék ezt megengedi.. ez csak tegnap 3x fordult elő... a repülőgépes pályán az egyik meccsnél 7 hulla volt a gépen kívül a lépcsőn!!! A másiknál a csapattársaim kirohantak az utcára és az ellenfél minden játékosát lelövöldözték a köteleken...kb 35 mp volt az egész... nincs ballance, fos a matchmaking, elismerten xar a hitbox... várom az ellenvéleményeket.... csak engem után ennyira a játékosok istene, hogy kreténekkel kerülök egy játékba, vagy tényleg egyre xarabb, ahogy a gamerek kiismerik a játék mechanikában a hibákat (itt ez alatt azt értem, hogy az utcára kilépő terroristákat nem lövöldözik le láthatatlan mesterlövészek AZONNAL, ahogy a való életben is tennék)?.... Utoljára szerkesztette: eje75, 2016.02.12. 09:56:52