Rise of the Tomb Raider
  • ChipHazard
    Nyilván lessz majd story előzetes is mindig szokott lenni, mikor is jön dobozra november, december? 3-4 hónap van még bőven idő hátra biztos lessz még majd pár előzetes.

Szerintme is jó volt Sam, Jonah és Lara mentora is jó karakter volt, én inkább Reyest találtam irritálónak , A professzor azt kapta amit megérdemelt nem volt vele bajom tipikus kamu figura volt, aki a végén beszopta mert kvázi életre alkalmatlan figura volt. Az a hiszti a hal filézésénél kifejeztten poén volt.
    Kár hogy Sam-nek nem voltak exlusive videoi Lara-ról ............ mindenki bizza a saját fantáziájára

Sam amugy kevésbé kedvelt, bár ez relatív, végtére is álítalában ugyaz az a 10 - 20 ripacs picsog állandóan ( tombraiderforums.com )
    szerintem azért mert eljátszottak a gondolattal hogy esetleg Lara punci nyaló lessz, és néhány tinikölök, nem képes elviselni a gondolatot hogy imádott Lara szerelmük talán a puncit részesítené elönyben a farok helyett. XD
    Nekem spec tetszett hogy Lara-nak személyes motivációja volt a storyban és hogy , adtak mellé barátokat.
    Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.08.22. 23:57:14