• KTGyuri
    #13
    Üdv. Sikerült megnéznem a filmet és íme néhány gondolat:
    --maga a film nekem tetszett, bár szerintem csak egyszer, max kétszer nézhető, vagyis nem hagyott bennem túl nagy nyomot.

    --nem voltak benne fordulatos részek, nem volt csavar, teljesen lineárisan futott a történet, de az akciók izgalmasak voltak

    --a befejezés annyira béna, hogy rendesen lenyomta nálam az egész filmet, talán még az is jobb lett volna ha csak annyit mond T.C. a végén: Megcsináltam!

    a cikk írójához is lenne "építő jellegű" kritikám, remélem olvasni is fogja :-) :
    --"...bőven tartogat magában humort is..." sajnálom, nem találtam humorosnak benne semmit. Amit a katonák beszólnak egymásnak, inkább nevezném groteszk "humornak?", az a halál elleni tiltakozás, de még inkább az, hogy tisztában vannak azzal, hogy az életük véget ér, amint partra szállnak --> pszihológia!

    --nem volt jó választás az Idétlen időkig c. film, mert itt nem az a célja- főleg nem az elsődleges- hogy kilépjen az ismétlődő ciklusból, hanem pont az ellenkezője, hogy tovább maradjon benne és az ismétlődést felhasználva(+infók) végezzen a főgonosszal.

    --"...találgatásra is készteti az embert,..." engem nem késztetett találgatásra, mert hamar kiderül a filmben, hogy mi miért van, innentől kezdve, pedig 50-50 % a siker.

    off: --egy személyes észrevétel: ha már cikket ír valaki, akkor legyen igényes annyira, hogy figyel a magyarság helyességére! Sajnos egyre több cikk lát napvilágot, amiben egy-két nyelvi hibánál több van.

    Végezetül pedig, izgalmas, akciódús film, nagyon érdemes megnézni, bár nem lesz belőle kult mozi.