• halgatyó
    #4
    Igazat adok az előttem szólónak, azzal kiegészítve, hogy a jelen cikkben leírt vélamény EGYVALAKINEK vagy egy érdekkörnek a VÁGYÁLMA, a valósághoz semmi köze.
    Szerencsére!
    Ezt a végtelen agyatlan baromságot ha valaki megpróbálja megvalósítani, az csakis az emberek szokásaival és elvárásaival durván szembemenve lehetséges, ilyenformán már induláskor kudarcra van itélve.
    Az emberek többsége (a csóróbbak, akiknek a száma növekedőben van!!) óriási ívben szarik a márkákra, ezzel szemben a még éppen megvehető (nem feltétlenül a legolcsóbb, de nem is a drágább) és még éppen elviselhetően vagy nem túlságosan szar minőségű termékeket keresi.
    Továbbá: az emberek többsége oda megy, ahol a választék nagy, a parkolás ingyenes, egy helyen sokféle cuccot megkap, vagyis kevés időráfordítással viszonylag olcsón ki tudja választani az adott helyzetben legmegfelelőbb cuccot. Vagyis a hipermarketekbe.
    Ezen nem változtat sokat a politikai hozzáállás sem, jómagam pl. Jobbik szimpatizáns létemre a jövedelmem 60-70 %-át (praktikus okokból) az auchanban költöm el. (Még a Barikád nevű lapot is ott veszem!:-)))))