• halgatyó
    #13
    Ekkora MELLÉBESZÉLÉST és a problémák ekkora fokú negligálását régen olvastam, mint most tőled. Mintha nem egy országban élnénk.

    1.) Gondosan megkerülted a legfontosabb kérdést: mi lesz itt 30 -- 50 -- 70 év múlva, ha a mostani tendenciák folytatódnak? (vagyis az általadnevezett "élni tudtak a lehetőséggel" tipusú rablók ámokfutása (a kellő számú lámpavas híján) folytatódik?
    Ezt a kérdést egyébként nagyon gondosan kerülik a libernyálasok MONDMEGjei, nem véletlenül.

    2.) Pár példát írnék azokról, akik "élni tudtak a lehetőséggel" hogy szavaidat használjam ezekre...
    -- A Libajnai esetét hadd ne részletezzem, van itt még HAMISCSŐD százával, természetesen büntetlenül.
    -- Aranyközpont és Safety Gold esete. Ugyanaz a féreg alapította mindekttőt, egymástól kb. 500 méterre volt a központjuk, meg a safetynek volt egy Szegeden is. "Kihasználta a lehetőséget" a szarházi, hogy a szavaiddal jellemezzem. Kihasználta, hogy az emberek a háttérből szándékosan létrehozott pénzválság miatt a MEGTAKARÍTÁSAIK egy részét szerették volna biztonságba helyezni. A pénzt átvette, aranyat nem adott, csak HAZUDOZOTT. A rongyőrség azóta se találja a pénzt, a fickó meg fogja úszni.

    "kihasználták a lehetőséget" a fizetőparkolási maffiákat megalapító irtózatos gyalázatgenyógazemberek is, meg az általuk lefizetett önkormányzati mocsadékok.

    "Kihasználja itt a lehetőséget" mindenki, aki az értékteremtő, dolgozó emberek verejtékes munkájából gazdagszik.

    Írhatnék még itt regényt, de a hozzád hasonló váleményűeket semmivel sem lehet meggyőzni, akik pedig látják a bajokat, azokra a mellébeszélés hatástalan.
    Én itt be is fejezem.