• xpek55
    #1
    Szerintem úgy, ahogy a kereskedelem ma jelen van. Az úgy megszűnik, mint a por takarítás közben.

    Nekem a kereskedelemről az a véleményem, hogy az csak két fél között futhat le. A vásárló és a kereskedő között. De csakis egyenlő mértékben. Tehát egy 50-50 arányban.

    A mostani kereskedelem rendszeréről és módszereiről az a véleményem, hogy nagyon nem ügyfél központú, hanem inkább ügyfélvadászó. Most ez olyan dolog, hogy tudom, hogy Magyarországon zavaros a gazdaság és a megélhetés kérdése, de akkor is ez rákényszeríti az emberek nagyobbik részét az ilyen életvitelre. Tehát a legtöbben biztos nem önszántukból teszik ezt.

    Ilyenek például az agitációs(lerohanós) munkák. Magam ilyet sosem tudnék és nem is akarnék elvállalni, mert nincsen hozzá lelkiismeretem. A gazdaság érte van és nem pedig én érte. Maga a mód, hogy engem megkérdezés nélkül beleakarnak hajszolni, hogy vegyek valamit, vagy írjak alá valamit. Erkölcstelennek, bunkónak és etikátlannak tartom az egészet.

    Az ilyeneket tudom, hogy lelehet rázni, de miért kellett kialakulnia ennek? Mi volt az értelme egyáltalán? Csak, akkor is számomra egy zavaró tényező az egész.