Hitman 6 (Working Title)
  • Shep
    Hát sajnos el, egyrészt szinte vállalhatatlanul ronda de legalább sokaknál erős gépen is akad, van akinek el sem indul, vagy kifagy, egyeseknek csak fekete képernyő jön be, van akinél meg zöld minden. Maga a játék is csalódás, gyakorlatilag minimális újítás van de semmi lényegi. Sandbox amiről beszéltek, nos az nincsen, kb annyira sandbox, mint az Absolution volt, csak itt nagyobb a pálya. Az egész olyan, mintha előkerült volna valahonnan a fiók aljáról a Blood Money után készült rész amit még az Absolution előtt fejleszettek. Sokan szidták az Absolutiont, de szerintem az egy nagyon jól sikerült rész ettől meg mindenképpen jobb. Én Párizsba még csak benéztem de ahogy látom ebből nem lesz további vásárlás, hacsak nem lesz jelentős javulás a következő epizódban. Azok akik a teljes pakkot vették szerintem már rég megbánták. Ja, és a történet, nos hát az nem tudom lehet e még ettől is kevesebb. Ok előző részekben sem volt olyan nagy valami de legalább volt, az Abs-é meg nekem kifejezetten tetszett, egész filmszerű volt.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.12. 10:16:37