118
Hitman 6 (Working Title)
-
DylanTJ #76 Nekem is bejön a játék, kár, hogy csak egy pálya van ahol lehet játszadozni, de az legalább nagy. Próbáltam poénosra venni a dolgot, és megnéztem, hogy porral oltóval végig lehet-e gyilkolni a pályát... és igen :D valahogy így sikerült:
-
#75 Hát az a helyzet, hogy a hibái, bugjai és a gyenge, story, grafika ellenére is bejön nekem a játék, van benne sok olyan apróság ami dob az élményen. Pl. ha észreveszi egy civil, hogy leütsz valakit, akkor egyből rohan a biztonságiakhoz és személyleírást ad rólad. Fegyvereket be lehet pakolni pl a kukába és így a motozásnál nem találják meg nálad. Vannak persze bénaságok is de hát ez mégiscsak egy játék, nem kell ,hogy teljesen élethű legyen. Úgyhogy én erősen gondolkodom a többi epizód megvásárlásán. -
#74 Most nem konkrétan a Hitman ra gondoltam -
#73 Azért a hangulat megvan, azt nagyon eltalálták, szóval nem rossz ez csak ez az epizodikusság azért nem az igazi, valamint elég kevésnek tűnik az eddigiek alapján az a 6 helyszín. -
#72 szerintem elcseszték a játékot már azzal, hogy így feldarabolják -
#71 És akkor mi van? A játék nem lesz más tőle :D -
#70 Na látod ezért váltottam Xbox1 re -
#69 A fények lehet hogy szebbek, de sokkal kevesebb az objekt a pályákon, gyengébb a textúra minőség, ráadásul limitálva is van, 2 gigás kártyán nem engedi csak low-ra, 3 gigáson csak normál a highoz meg 4 gigás kell min. és még a high sem olyan, mint az Absolutionban. -
#68 Beleraknak +High fényeket,árnyékokat stb......(te meg ész nélkül bővited a vasad)ennyi -
#67 Az már csak a ráadás :) Tényleg nem értem amúgy, hogy ezt hogy gondolták, ok ,hogy jóval nagyobb a pálya de akkor sem indokolt ekkora butítás. -
#66 Meg 10x jobb vas kell neki -
#65 Nem, és nem is lesz, mivel fos Denuvos -
#64 Demo verzió van már? Mert így láthatatlanba nem merek kidobni pénzt. -
#63 Tegnap szórakoztam Párizsban és nem rossz ez, el lehet vele sokáig lenni a rengeteg lehetőség miatt, de ami nagyon dühítő, hogy folyamatos online kapcsolat kell és menet közben jártam úgy, hogy ledobott a szerverről, mert valami szerver hiba volt és ilyenkor semmit nem lehet csinálni, se játékot betölteni semmi, csak a menüben lépkedni, holott ez egy egy single player, de az egészben az a legszebb, hogy mikor szakad a kapcsolat azonnal ki is dob a menübe. Ilyen tróger megoldást egy single player játékban én még nem láttam, ez is a fos Denuvo miatt van. -
#62 Itt egy összehasonlító video az Abs és az új grafikai részletességéről. Mondhatni ég és föld a kettő és nem az újabb rész javára. Persze nem minden a grafika de azért talán nem visszafele kellene fejlődni benne.
-
#61 Na elkezdtem Párizst jobban és számtalan lehetőség van, úgyhogy el lehet itt időzni jó sokat, megvan az a valódi bérgyilkos hangulat de aki nem szeret új likvidálási módokat kipróbálni azoknak tényleg 15-20 perc az egész na de azoknak nem is ajánlott a Hitman széria. -
#60 Főleg, hogy csak a training legalább 2 óra, persze aki rohan az az egész első fejezetet lezavarhatja ennyi idő alatt. -
#59 Ez a 2 órás vagy mennyi refund amolyan nesze semmi, fogd meg jól! Én ilyen teljes játék 20% -hoz kötném. -
#58 Akkor mégsem akartak,mert nem figyelték az időt -
#57 Többen panaszkodtak erre, hogy akartak volna refundot de kicsúsztak az időből. -
#56 En megprobaltam egy refundot de sajnos 3 orat szarakodtam vele es visszautasitottak :|
Kar, nagyon megbantam hogy megvettem az elso reszt.
-
#55 Egyedül abban lehet reménykedni ,hogy a sok panaszt és visszatérítést látva a fejlesztők kicsit nekiugranak és javítanak a dolgokon de a lényegi rész az sajnos szerintem ilyen gyenge marad már. -
#54 Hát sajnos el, egyrészt szinte vállalhatatlanul ronda de legalább sokaknál erős gépen is akad, van akinek el sem indul, vagy kifagy, egyeseknek csak fekete képernyő jön be, van akinél meg zöld minden. Maga a játék is csalódás, gyakorlatilag minimális újítás van de semmi lényegi. Sandbox amiről beszéltek, nos az nincsen, kb annyira sandbox, mint az Absolution volt, csak itt nagyobb a pálya. Az egész olyan, mintha előkerült volna valahonnan a fiók aljáról a Blood Money után készült rész amit még az Absolution előtt fejleszettek. Sokan szidták az Absolutiont, de szerintem az egy nagyon jól sikerült rész ettől meg mindenképpen jobb. Én Párizsba még csak benéztem de ahogy látom ebből nem lesz további vásárlás, hacsak nem lesz jelentős javulás a következő epizódban. Azok akik a teljes pakkot vették szerintem már rég megbánták. Ja, és a történet, nos hát az nem tudom lehet e még ettől is kevesebb. Ok előző részekben sem volt olyan nagy valami de legalább volt, az Abs-é meg nekem kifejezetten tetszett, egész filmszerű volt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.12. 10:16:37 -
#53 Úgy nézz ki hogy ezt jól elrontották? Elég vegyesek a játékosok véleményei.... -
#52 Azt hogy lehet elérni ,hogy a fazon a repülőgéppel szenvedjen balesetet? Megcsináltam amit kellett, de a tag csak fent kóricál, nem jön le. -
#51 Úgy látom vannak gondok rendesen a játékkal, folyamatosan gyűlnek a problémák a steam oldalán, úgy tűnik ide is kell majd pár patch még az új "rész" előtt. -
#50 Csak a traininget néztem meg, hát maha ronda az egész, ráadásul 2 gigás kártyán a textúrát nem engedi feljebb venni, remélem erre lesz megoldás, mert amúgy minden maxon és jól fut, mondjuk ahhoz képest, hogy milyen csúnya annyira meg mégsem, az Absolution ezerszer szebb volt, a játékmenet olyan Blood Moneys, meg ahogy nézem lesz majd rengeteg feladat, kihívás kutyafüle, tehát el lehet majd vele lenni, de a lényegi rész az majd a training után derül ki, egyelőre az nekem még odébb van. -
Sith #49 Nem rossz, nem rossz, de egyelőre semmi extra.
Inkább BloodMoney mint Absolution ami nekem tetszik... Igazából nem tudom mit vártam, kicsit fanyalgok pedig nem rossz. -
#48 Nem tudom, még tölt. -
#47 Nah mi a véleményetek a játékról? Én most azon gondolkozok hogy kifizessek érte 50 eurot.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.03.11. 19:21:44 -
JonasSandor #46 Jövőre jön a dobozos -
#45 DX12 teszt
Gyenge CPU-val rendelkezőknek ez jó nagyon. -
#44 Hát ez nem túl biztató, remélem a végleges jobban fog futni! -
#43 Beta benchmark -
#42 csak ősszel fog megjelenni a teljes játék? -
xido #41 az annak idején iOS-re majd Androidra is megjelent játék nagytestvér verziója...mint annak idején a Lara Croft GO :) -
#40 Ez meg? :D
Hitman GO: Definitive Edition -
xido #39 http://na.square-enix.com/us/blog/hitman-go-releasing-steam-and-playstation-platforms-february-23rd -
DonPedro22 #38 PC-re mikor jelenik meg? mindenhol csak xbox és ps4-re lehet venni -
#37 Hitman minimum gépigény:
Processzor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Memória: 8 GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
DirectX: Version 11
Hitman ajánlott gépigény:
OS: 64-bit Windows 7 / 64-bit Windows 8 (8.1) vagy Windows 10
Processzor: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Memória: 8 GB RAM
VGA: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
DirectX: Version 11