Vol Jin#54
"Ne tereljél, jó Vol Jin-szokás szerint!
A konyhákról, szokásokról van szó, nem arról, hogy néhány esetben mire kényszerültek az emberek!"
Jajj de értetlen vagy!
Ha egy háború egy emberöltőn is túlmutat, márpedig mi évszázadokon keresztül hadban álltunk néhány rövid szünetet nem számítva, akkor a háborús étrend a mindennapi. Márpedig ha valaki egész életében evett csigát, gilisztát meg vogarat, mert egész életében háborúban élt, akkor ha esetleg van két év béke, nem áll le ezalatt a csiga és gilisztazabálásról, azon az alapon, hogy béke van, és jajj mit fog erről gondolni évszázadok multán az interneten a Tetsuo nevű felhasználó.
Szóval mit is terelek?
Jó, hogy nem akarod bemagyarázni nekem, hogy a középkorban naponta fürödtek a honfitársaink, és napjában cseréltek tiszta alsóneműt.
Éééérted??? Középkóóóór. Éééérted???
Úgyhogy mi a faszt terelek? Végig ugyanarról beszéltem. Hallod, most olyat mondok, hogy beszarsz. Fogat se mostak baszod. Meg a wc-papírt sem ismerték. Sőt, papír zsebkendőt se használtak. Akármekkora magyarok is voltak. Tudom, hogy te eddig azt gondoltad, hogy ezek a hiányosságok csak a többi európai nációt jellemezték, de le kell lombozzalak. Minket is.