• hgaben90
    Miben rosszabb a vesepuding, mint mondjuk a disznósajt vagy a májas hurka? (remélem az addig tiszta, hogy angolban a "pudding" mást (is) jelent, mint magyarban) Másnak más, de hogy rosszabb..? Mondjuk nem is tiszta már nekem, hogyan keveredtünk bele ebbe az angolos dologba, reagáltam egy kommentre, miszerint az angolok úgy "importálták" a konyhájukat, most meg olyan, mintha én az angol konyhát védeném. A fish&chips mondjuk szerintem kifejezetten jópofa dolog.
    A magyaroknak ott van nagy hátránya, hogy mióta világ a világ, exportálják az élelmiszer színe-javát, nekünk meg itthonra eladják a zsíros cupákot (a SAJÁT gazdáink, tenném hozzá). Tele vagyunk szarvasmarhával, de "valamiért" a marhahús ára az egekben. De birka, kecskefronton ugyanezt lehetne elmondani. A magyar ember meg egyen csülökpörkűttet mer' az hungarikum meg ésanemzet meg ésahagyomány. Egészségtelen meg amúgy sem csak zsírtól lesz valami. Magas energia, alacsony tápanyag-tartalom. Ebben viszont biztosan az élbolyban vagyunk. Lehetne sokkal jobb a magyar konyha, ha javarészt nem szemetet etetnének velünk.
    De visszakanyarodva a cikk eredeti mondandójához: engem bizony semmiféle üres szájbarágós dogma vissza nem tartana attól, hogy megkóstoljak egy új ételt, akármiből is készült. Max ha nem ízlik, nem kérek repetát. Ha meg ízlik, kit érdekel, ki mit gondol róla?