• Fernandooo #1141
    OFF: Kérdésedre válaszolva: nagyon igazából nem tartom magam magyarnak. Semmilyennek. Ember vagyok és kész, én nem ismerem el ezt a népekre tagolódást. A születésemkor, a megkérdezésem nélkül aggattak rám egy állampolgárságot. Erről én nem tehetek. Büszke sem vagyok rá, többségében és alapvetően iszonyodom attól az emberi közösségtől, ami magyarként határozza meg magát, csak egy szerencsétlen konstelláció eredménye, hogy ide ragadtam és már nincs más lehetőségem egyéb okok miatt. Ez van sajnos, de azért tudok együtt élni ezzel, nem ez tölti ki az életemet, csak ha már szóba kerül...

ON: Jurassic World nagyon rossz húzás lenne. Egyáltalán nem érdekelnek az őriásgyígyok és különben is... Majd RPG-vel vadászok egy T-Rexre, vagy hogy? Nincs ebben ráció. Sokkal jobb lenne egy kolumbiai drogkartelles sztori, amiben DEA ügynökök vagyunk és valami oknál fogva magunkra maradunk a szar közepén. Vagy egy poszt-apokaliptikus, Fallout-szerű megoldást is bírnék. De őslények? Ez egy teljesen más brand, maradjon is ott.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.02.01. 12:12:49