• mgkp
    A mit gondolt a koltot tenyleg elrontottam, de tessek itt van emberek velemenye, akik mind a 2 oldalt tapasztaltak : http://www.engame.hu/2014/04/09/mitol-a-legjobb-az-angolszasz-felsooktatas/

Elmondom, hogy az amerikai egyetemek is pontosan ilyenek.

De teljesseggel felesleges vitatkozni, dobalozol itt mindennel, semmire nem reagaltal ertelmesen. Akik itt hoborognek azok vagy butak mint a segg es nem latjak mekkora fertoben van az orszag vagy a masik dolog meg az szokott lenni, hogy kurva irigyek azokra, akik kint elnek es latjak, hogy hogyan is lehetne ezt csinalni. Tudom hogy ez rettentoen faj es azert kell hoborogni, hogy meglegyen az onigazolas, az allatkak szintjen ez tokeletesen elfogadhato.

Amugy nem sirankozom, kicsit valoban elkanyarodtam a tarsadalom milyensege fele es, hogy mentalitasban es altalanos IQ-ban is mekkora kulonbsegek vannak.

Az utolso mondat, amit pedig tolem idezel teljesseggel ironia volt, de ugy tunik a fogyatekos agyaddal ezt nehezen sikerult felfognod.

Lollerka: Az ilyen degenraltakra, mint te nem is erdemes szot pazarolni, akik a kibaszott hogy szot keptelenek kiirni es igy egy makogo parasztnal nem tunnek tobbnek. Mehetsz vissza az altalanos iskolaba vagy vissza a fara, idiota.