mgkp#21
Mi az, hogy az USA nem büszkélkedhet az oktatással te szerencsétlen? A világ legjobb egyetemeivel büszkélkedhet. Az oktatás gyakorlatias, megtanítanak, hogy kell gondolkodni (míg itthon azt tanítják, hogy mit kell gondolni), életre felkészült embereket nevelnek és nem rabszolgákat mint itthon, akik értelmetlen faszságokat magolnak orrba-szájba (mert az, hogy mit gondolt szerencsétlen költő, mikor megírta a versét és kétismeretlenes egyetemek tanítása heti 5 órában elengedhetetlen az élet minden területén). Továbbá megtanítják azt is hogyan kell előadni, utánajárni dolgoknak és hogy hogyan oldj meg különböző feladatokat magadtól, a saját ötleteid felhasználásával.
Ellenben ha itthon nyilatkozni/előadni kell, akkor még az értelmesebb magyar ember is alig tud 3-nál több értelmes mondatot kimondani (Én se tudtam kurvára). El nem lehet mondani, milyen dögunalmas órákat ültem végig az egyetemen, ahol a tanárok olyannyira tudták érdekessé tenni az órákat, hogy már örülni kellett ha nem aludtál el.
Az meg, hogy itthon a túlzott önkritika a jellemző az egyszerűen röhej. Szinte semmit nem tudunk értelmesen megcsinálni, minden napra jut egy olyan hír, amivel kurvára lejáratjuk magunkat (mondjuk mintha ezt eddig nem tettük volna meg) és, amin szinte zokogni lehet, annyira szánalmas vagy gyomorforgató. Pont annyira, hogy rendesen erőt kell magamon vennem, hogy ne hányjak az asztalra.
Itthon egy metrót 100 évig építünk, (persze igérgettük előtte évente, hogy mindjárt kész lesz) annak is a mennyezete már töredezik és ereszt. A hihetetlen munkamorállal megáldott a kivitelező és munkások itthon, ha el kell végezni valamit, akkor teljes beleszarással képesek hónapokig húzni egy pitiáner szart is, míg külföldön kompletten levernek egy 300 nm2-es boltot, ami 4 nap után kész van, használható és ami a legszembetűnőbb: IGÉNYES. Itthon szinte senkire nem mersz rábízni semmit, kivéve akkor, ha nagyon bizalmas és közeli ismerős, mert mindenki tróger és átbasz. Az is nagy különbség, hogy pl. egy angol nem hagyja a kutyájának a szarját az utca közepén, meg úgy általában sehol.
Múltkor voltam otthon, ahol a kórház előtti közúton 3 hétig voltak félig "megcsinálva" a kátyúk okádék, gány módon, teljesen lelassítva a forgalmat. Olyan szépen, hogy külföldön egy ilyenért el is küldenék az egész brigádot az anyjukba. Közben persze döngetjük a mellünket, hogy királyok vagyunk, mi, az isteni magyar nemzet.
Azzal pedig kérem ne jöjjön nekem senki, hogy "de Romániában vagy Albániában rosszabb a helyzet". Én meg azt mondom: a teveszar és a kutyaszar is kicsit különbözik, de mindkettő csak szar.
Az átlagparaszt persze elvárja, hogy BMW-je legyen mert nekünk az alanyi jogon jár, mivel mi vagyunk a magyar, überfasza nép és faszmeresztéssel minden az ölünkbe hullik. Persze mivel ez nincs meg, így a zsidókat, az apja faszát szidja azért mert ellopták a pénzét és mert szánalmas, elbaszott az élete. Mondjuk a nem létező pénzt nem értem hogyan lehet ellopni és nyilván az életminőség is, azon múlik, hogy zsidók unalmukban ecc, pecc, kimehetszt játszva kiválasztják a szerencsétleneket és tönkreteszik az életüket. Az persze teljességgel lehetetlen, hogy tehetséggel, munkával, akaraterővel és szorgalommal előre lehet jutni, hiszen ez még nem sikerült soha senkinek. Beleszarni és várni kell a csodát, meg másokra mutogatni, minden így működik.