Armor Games - The Last Stand - Death Zone
  • ISSUxChaos
    Igen, igazad van, de pont ez a játék ami pont azért fogott mert az előfizetés nem ad akkora előnyt mint más on-line játékoknál.
    Hogy mire gondolok?
    -Mielőtt előfizettem, volt hogy olyan fegyvert szereztem, amivel 2-3 szinttel magasabb játékosokat simán ki tudtam fosztani, lvl15 voltam. Mióta megvan az előfizetésem, nem vettem észre hogy sokkal könnyebb lenne, sőt tegnap egy lvl30-as lenyomta a védelmem (mellékesen lvl35 vagyok) és meglátogattam a játékost és láthatóan nem előfizetős (látszik az autóján)

Azzal hogy szövetségbe "tömörülünk" még segíthetünk is egymáson, mivel nekem van előfizetésem így tudok nyersanyagot adni, szinte "korlátlan" mennyiségben (igaz, mind a két félnek ki kell fizetnie az üzemanyag költséget, ami amúgy alapból előállítható)
    Természetesen ha valakinek van egy olyan fegyvere amit a saját szintjén jól tudott használni, de már "kinőtte" tovább adhatja a kisebbeknek, lvl50 (max szint) ott már elhiszem hogy van értelme a kevesebb idő alatt elvégezhető küldetések számának de...
    ...minden pálya naponta (24h) csak egyszer látogatható, ha pedig szintemhez képest kisebb szintű pályát csinálok meg, akkor a pálya szintjéhez képest kapok fegyvert, szal, lehetek én lvl35, ha a pálya lvl10-es akkor max. lvl12-es fegyvert/cuccot kaphatok max.

Ha bárki jön, vagy jönni szeretne, igen írjon, amiben csak tudok segítek.

UI.: Ha a játék tényleg irreálisan nagy mértékben növelné az előfizetős játékosok dolgát, én se játszanék, de mindenki döntse el maga.

UI2.: Igen tudom "HA"-val nem kezdünk mondatot és stb. :D XD