Call of Duty: Advanced Warfare
  • Árnyvadász
    #606
    MW2-ben több a játékos és ott többféle játékmódban is tudsz játszani, pont emiatt. Azt a részt nagyon jól összerakták, jók a pályák, szerintem még a grafika is nagyon rendben van. Igaz itt többször előfordulhatnak csalók is. AW-ben ha jól rémlik, 4 játékmódban lehet exo ruha nélkül játszani, de ezek a népszerűbbek közül lettek kiválasztva. Tehát nem mindegyikben.

    Amúgy nem vészes ez a gyors mozgás, ugrálás és az exo képességek. Nekem pl. már nagyon tudott hiányozni, ha visszatértem korábbi CoD részekkel játszani. Elég jól megoldották. Pl. a Titanfall-ban is vannak hasonló képességek és ezek véleményem szerint megdobják a játékélmény. Esetleg, ha ajánlhatom, akkor a Titanfall sokkal jobban megéri, mint egy régebbi CoD. Ezt is volt CoD tervezők csinálták és a napokban néztem, hogy 10 eurós áron adták akcióba, én is ennyiért vettem még tavaly. Ennyit simán megér.

    Gépigénye is barátibb, szerintem marha jól néz ki és abban a meccsek alatt a játékosok mellett vannak botok is, így ha esetleg ki is kaptok, nem annyira frusztráló, mert a botokat könnyebb leszedni és meglesz a sikerélmény is. DLC-ket nem vettem meg hozzá és így is tudok vele játszani. Ott a TDM (Attrition néven megy) a Hardpoint (ami tulajdonképpen a Domination) és a Frontier Defenese játékmódokban mindig van ember. Ez utóbbi amúgy az egyik kedvencem. Itt játékos csapattársakkal lehet vállvetve harcolni a gépi AI ellen. Van egy meghatározott számú wave és random ellenfelek. Elég jó kihívás és háromszor lehet újrapróbálkozni, mert egyre keményebbek a hullámok. Be kell védeni egy harvester-t, ez a feladat.

    No bocsi a kikacsintásért, csak a TF tényleg egy jó játék. És ebben kapsz valami újat is. Itt is vannak persze Titánok nélküli meccsek, vagy lehet csak velük harcolni, meg minden egyéb, de nincs annyi különböző fajta játékmód, mint egy CoD részben. Erre azért érdemes felkészülni.

    (Megnéztem, most is 10 euró az Origin-en.)
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.03.04. 11:12:03