668

Call of Duty: Advanced Warfare
  • busman1
    Nekem napok óta nem nyitja ki a supply drop ládákat. Másnak is van ilyen?
  • Megamax
    Nem sajnos nem kapsz Zombimókát ha csak az alapjátékot veszed meg de semiképpen nem éri megvenni , én már megbántam.
  • Béluska74
    Hello! Ha csak az alapjátékot veszem meg semmi DLC-vel akkor is van benne coop multi?
  • busman1
    Egy hete nekem is elkezdte ezt dobni. Utána néztem, és van megoldás.
    1. Indítsd a játékot, de ne csatlakozz a szerverhez.
    2. Video beállításoknál keresd meg a videokártyád nevét, és arra kattints.
    3. Most kapcsolódhatsz a szerverhez

nekem így sikerül belépni.
  • lac coo
    THX !
    Mindig tanul valamit az ember :)))
  • danyi2
    Ha adsz egy steam elérhetőséget akkor zombizhatunk!
    Nem vagyok a legjobb benne!
  • Megamax
    itt ott elofordul de ignoráld (igen találkoztam vele de ujraindítottam a játékot és ment gond nélkul), ha folyamatossan elojonne akkor lehet keresni a hiba okát
  • Megamax
    Nem a fordíttásra volt kíváncsi hanem hogy találkozott e valaki vele.
  • Piko888
    Nincs hely a winchesteren.
  • danyi2
    Valaki találkozott már ilyen hibával?

Indítás után adja ki!
  • danyi2
    A color blind Opciót vedd ki a beállításokban és rögtön piros lesz a vér!
    Ez az opció színvakoknak van!
  • lac coo
    Hello, bocs a láma kérdésért, a vért lehet valahogy pirosra színezni ? Ez a lila elég gáz ...
  • Megamax
    Van itt valaki aki volt olyan mint én és megvette a Havoc DLC-t és szeret zombizni? Jólenne már ha nem rohangálna ossze vissza a csapat és nem kellene folyton élesztgetni oket.
  • Pixlian

ha mégis betölt
  • Pixlian

Ez lenne a probléma
  • MoRT2195
    Kezd újra a küldetést. Akarod vagy sem, ez a legegyszerűbb megoldás. Nyilván bebugolt, és el lett mentve, így hiába töltöd be az előző checkpointtól, mindig be lesz bugolva.
  • Dency

Ilyenkor mi a picsa van, bebugolt? A Társamat valahol balra jelzi, és állandóan elbukom ezt a rész mert azt írja hogy elvesztett. Végigjátszást néztem és ott közvetlen ott van előtte. Utólag visszagondolva amikor ugrottunk át a vonat felett vagy mi volt az, akkor a csávó fennakadt :DDD
    Hiába restartolom ugyanúgy rossz, az egész missziót meg nem szeretném újrakezdeni mert már harmadjára tolnám végig.... egyszer véletlen rámentem a restartra.
  • MoRT2195
    DLC 2 trailer. 1:45-nél Pókember mód. :D

• Pixlian
    Hali valaki elmondaná mitől van az hogy neki állok cod aw zni ((eredeti multi)) és vannakpályák amiket nem tölt be és ki írja hogy lost connecting host akármicsoda ... eléggé bosszantó :)
    előre is köszönöm a helpet
  • Piko888
    Hi!
    Valaki találkozott már olyannal, hogyha Cod AW közben valaki hív skypeon és ALT+Tabbal kilépek és felveszem azután fekete lesz a Cod képernyője és nem tudok visszalépni játszani.
  • Árnyvadász
    Előfordulhat, hogy időnként várnod kell majd, attól függően melyik játékmóddal akarsz játszani, de látni fogod melyikben mennyien vannak és ennek elkerülése végett inkább oda csatlakozz, ahol többen vannak.
  • jan5650
    Köszi... Azt hiszem akkor az MW2-t fogom megvenni... Gyakorlatilag 2000-3000 Ft-ért simán beszerezhető. Nekem simán megér ennyit, hacsak nem halott a játék. De akkor ezek szerint az MW 2-őt még a mai napig sokan játsszák. Gondolom nem kell akkor perceket várni a Join-olásnál. Ha egy kicsit is hasonlít a Black Ops2 multi részére, akkor azt hiszem tetszeni fog...

Az AW-ra pedig alszom még 1-et... A videókat nézve nem igazán tetszik... Majd talán egy ingyen hétvégén felteszem :D
  • Árnyvadász
    MW2-ben több a játékos és ott többféle játékmódban is tudsz játszani, pont emiatt. Azt a részt nagyon jól összerakták, jók a pályák, szerintem még a grafika is nagyon rendben van. Igaz itt többször előfordulhatnak csalók is. AW-ben ha jól rémlik, 4 játékmódban lehet exo ruha nélkül játszani, de ezek a népszerűbbek közül lettek kiválasztva. Tehát nem mindegyikben.

Amúgy nem vészes ez a gyors mozgás, ugrálás és az exo képességek. Nekem pl. már nagyon tudott hiányozni, ha visszatértem korábbi CoD részekkel játszani. Elég jól megoldották. Pl. a Titanfall-ban is vannak hasonló képességek és ezek véleményem szerint megdobják a játékélmény. Esetleg, ha ajánlhatom, akkor a Titanfall sokkal jobban megéri, mint egy régebbi CoD. Ezt is volt CoD tervezők csinálták és a napokban néztem, hogy 10 eurós áron adták akcióba, én is ennyiért vettem még tavaly. Ennyit simán megér.

Gépigénye is barátibb, szerintem marha jól néz ki és abban a meccsek alatt a játékosok mellett vannak botok is, így ha esetleg ki is kaptok, nem annyira frusztráló, mert a botokat könnyebb leszedni és meglesz a sikerélmény is. DLC-ket nem vettem meg hozzá és így is tudok vele játszani. Ott a TDM (Attrition néven megy) a Hardpoint (ami tulajdonképpen a Domination) és a Frontier Defenese játékmódokban mindig van ember. Ez utóbbi amúgy az egyik kedvencem. Itt játékos csapattársakkal lehet vállvetve harcolni a gépi AI ellen. Van egy meghatározott számú wave és random ellenfelek. Elég jó kihívás és háromszor lehet újrapróbálkozni, mert egyre keményebbek a hullámok. Be kell védeni egy harvester-t, ez a feladat.

No bocsi a kikacsintásért, csak a TF tényleg egy jó játék. És ebben kapsz valami újat is. Itt is vannak persze Titánok nélküli meccsek, vagy lehet csak velük harcolni, meg minden egyéb, de nincs annyi különböző fajta játékmód, mint egy CoD részben. Erre azért érdemes felkészülni.

(Megnéztem, most is 10 euró az Origin-en.)
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.03.04. 11:12:03
  • jan5650
    Köszi az infót!

A MW2-t miért ajánlod? Ott több a játékos?
    Amúgy az AW-ban írtad, hogy van lehetőség Exo ruha nélküli módra is. Ez az összes pályára beállítható, illetve találok elég játékos is ilyen módban? Nekem egyáltalán nem tetszik ez az ugrálok/repkedek össze vissza mindenhol stílus. Ezért is gondoltam inkább az MW-re
  • Árnyvadász
    Az is megvan. Bár már nem játszom vele, de 1-2 hónappal ezelőtt feltettem. Nagyon kevés játékos volt benne, csak pár játékmóddal lehetett vele játszani, főleg a TDM vonal az amiben biztosan találtam embereket. Viszont ami teljesen meglepett: Volt benne dedikált szerveres lehetőség is! Ez korábban biztosan nem volt, illetve a mostani CoD részek is mind matchmaking alapúak.

AW után persze nagyon furcsa volt ezzel a résszel játszani, mert a FOV, a mozgások teljesen más. Amúgy én szerettem ezt a részt, kb. 270 órát raktam bele, de ha engem kérdezel én már nem foglalkoznék vele. Még 4000 Ft-ért sem. Akkor inkább azt mondanám neked, legyen a MW2. Esetleg az első MW.
  • jan5650
    Köszi szépen az infót, de megmondom őszintén, hogy ez az új Modern Warfare vonal nem igazán tetszik. Amire én gondoltam, az a Modern Warfare 3 (!) ami 2011-ben jelent meg. Azzal játszik-e esetleg még valaki, és javasolájtok-e megvételre 4000 Ft környékén?
  • Árnyvadász
    Szokott lenni ingyenes hétvége. Próbáld ki és meglátod. Illetve ilyenkor le szokták vinni az árát 40 euró környékére. Nekem 107 órám van benne, megjelenés napján vettem meg és hétvégenként szoktam vele játszani. Amit érdemes tudni, hogy jelenleg a javításoknak hála sokkal jobban fut, mint novemberben, mikor kiadták. Játékosok vannak, a legtöbb játékmódban lehet is játszani, mint a KC, TDM, HardPoint, CTF, Domination és a többi. Rengeteg játékmód van, de mivel a játékosállomány csökkent pár játékmódnál előfordulhat, hogy nem fogsz találni embereket. Van lehetőség botokkal is gyakorolni. Csalókkal lehet találkozni, de nem vészes. Ha statisztikát kellene mondanom, kb. azt tudnám megemlíteni, hogy 10 meccsből 1, de ez változó.

Próbáld ki, aztán meglátod. Én hiába mondom azt, hogy esetleg megéri, ezt neked kell eldöntened. Figyeld a Steam-et és nézd mikor van ingyenes hétvége, ez általában péntek délutántól megy vasárnap estig magyar idő szerint. Remélem tudtam támpontot adni.

Annyit fűznék még hozzá, hogy másabb a megszokott CoD játékmenettől ez a CoD, mint az előzőek, mert az exo ruha képességei megdobják, de vannak olyan játékmódok ahol klasszikusan, azaz exo nélkül lehet darálni.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.03.04. 09:47:14
  • jan5650
    Sziasztok!

Bár nem ide tartozik, de nekem a Black Ops 2 volt az első eredeti Call Of Duty-m, ebből adódóan eddig multiban csak azt toltam. Nagyon bejött, még a mai napig nagyon sokat tolom. Pár hete megvettem a Call of Duty : ghost-ot, de nagyon-nagyon csalódtam benne. Nem annyira pörgős, alig vannak játékosok, és eszméletlen sok Cheater van.

Sajnos a Black Ops 2-őt kezdem unni, mert már kívülről tudom az összes pályát. Tudnék elég olcsón Modern Warfare 3-at szerezni. A kérdésem pedig ezzel kapocslatban az lenne, hogy megéri-e megvennem a multi miatt? Mik a tapasztalataitok? Játszik még egyáltalán vele valaki, illetve mennyire fertőzött Cheaterek szempontjából?

köszi előre is, üdv!
  • Zedke
    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni. Az online services-hez való konnektálás 10-böl egyszer sikeres. Mindent kipróbáltam már, a port forwardingtól, kezdve a wifi router kikapcslásán keresztül a vírusirtó lekapcsolsáig. Sajnos nem hozott orvosságot a betegségre.
    Van valakinek ölete, külföldi fórumokon nem ritka a probléma, de nem láttam egyelQre megoldást.
    Köszönettel.
  • szapor
    sziasztok. akit érdekel PC-re eredeti Advanced Warfare az írjon üzenetet!
  • Piko888
    Nekem ez tetszik az MW3 óta legjobban, 100 óra felett vagyok a múltiban a Black Ops 1 ill Ghostba összesen nem nyomtam 50 órát.
    Véleményem szerint megéri, pörgős, kevés cheaterrel találkoztam.
  • wollnerd #597
    Sziasztok srácok, érdemes megvennem a COD AW-t a multi terén?
    Én a MW3-vel kezdem a COD szériát. Ezt egészen addig játszottam, amíg tönkre nem tették a csíterek.... :((( Ez volt a legkedvencebb COD.
    Aztán a BO2... Ez is nagyon tetszett... főleg hogy onnan hogy lehetett ott bot-okkal gyakorolni. Csak sajnos, nem volt lehetőségem sokáig játszani, mert kitiltottak érthetetlen módon.... Pedig nem cheat-eltem soha.... na mind1...
    A ghosts pedig háát.... hol tetszik, hol nem... Azt is csak egy ideig játszottam, aztán egy win reinstall óta nem jött meg vissza a kedvem... Nem tudom hogy azóta az jobb lett-e kicsit, vagy még mindig elég rossz-e a multi...? (ráadásul ostoba módon a Season Pass-sal együtt vettem a játékot... Kicsit megbántam...)

A kérdés az hogy mennyire jobb az AW? El tudja érni legalább a BO2 színvonalát? Darksector HSZ-át olvasva: "Nem nem olyan.
    Inkább BO2 szerű" Na, pont ezért kérdezném, hogy érdemes-e 11 ezerért venni.... A Steam-en azt látom hogy a Ghosts 56 %-os a vásárlói értékelése. Az AW-nak pedig csak 67 %, a BO2 pedig 86 %....
    Néztem a teszteket, de nem tudtak igazán meggyőzni.... Ezért kérdezem Tőletek.
    A válaszokat előre is köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.01.28. 15:45:48
  • Greag
    Igen, az összes terroristát ki kellett jelölni, én meg csak azt jelöltem meg aki a túszok mellett állt.
  • Amiga
    Igen, csináljatok egy Clan-t, valahol ott van az opció a multi menüben. Aztán lépjetek be egy közös partiba és utána keressetek játékot, akkor együtt dob be titeket és egy oldalra is rak.
  • Phoenix007
    Prestige szinteknél kapsz valamit multiban, amiért érdemes továbblépni? Az elsőnél kaptam egy garnitúra páncélt. Valami fegyver lesz-e esetleg?
  • szapor
    sziasztok. akit érdekel pc-re eredeti Advanced Warfare az írjon üzenetet!
  • kommersz
    Szuksege van valakinek a konzolos monsteres kodokra? ha igen akkor leirom
  • menyus555
    Valaki talált olyan beállitást a játékon belől hogy DUALPLAY? Mert én seholsem találok ilyet. A Balck ops2 ben a grafikai beállitások ban volt egy ilyen funkció hogy DUAL PLAY. ez arra jó hogy az osztott képernyős játékot egy képernyőbe össze mossa és megfelelő 3D tv vel és szeműveggel lehetett játszani vele Full képernyőn.
    Az a baj hogy ha csak a Tvmen kapcsolom ezt a funkciótbe akkor elmennek a játékon belűl a méret arányok, ezért kéne a játékban is bekapcsolni
  • Phoenix007
    Greag, erre meglett már a megoldás?
  • menyus555
    Kellene nekem egy kis segitség, ps3 on toljuk a gamét. Hogyan lehet megoldani azt hogy play online modban a haverommal egy játékba kerűljűnk? ha én be akarom hivni akkor mindig azt kapjuk hogy megvan telve a szoba, nagyon nehéz egyjátékba kerűlni. van erre valami megoldásotok? részletes leírást is elfogadok. köszi.Clant hogyan kell ps3 on késziteni? esetleg ez lenne a megoldás a problémámra?Köszi mindenkinek.