Call of Duty: Advanced Warfare
  • Árnyvadász
    #602
    Szokott lenni ingyenes hétvége. Próbáld ki és meglátod. Illetve ilyenkor le szokták vinni az árát 40 euró környékére. Nekem 107 órám van benne, megjelenés napján vettem meg és hétvégenként szoktam vele játszani. Amit érdemes tudni, hogy jelenleg a javításoknak hála sokkal jobban fut, mint novemberben, mikor kiadták. Játékosok vannak, a legtöbb játékmódban lehet is játszani, mint a KC, TDM, HardPoint, CTF, Domination és a többi. Rengeteg játékmód van, de mivel a játékosállomány csökkent pár játékmódnál előfordulhat, hogy nem fogsz találni embereket. Van lehetőség botokkal is gyakorolni. Csalókkal lehet találkozni, de nem vészes. Ha statisztikát kellene mondanom, kb. azt tudnám megemlíteni, hogy 10 meccsből 1, de ez változó.

    Próbáld ki, aztán meglátod. Én hiába mondom azt, hogy esetleg megéri, ezt neked kell eldöntened. Figyeld a Steam-et és nézd mikor van ingyenes hétvége, ez általában péntek délutántól megy vasárnap estig magyar idő szerint. Remélem tudtam támpontot adni.

    Annyit fűznék még hozzá, hogy másabb a megszokott CoD játékmenettől ez a CoD, mint az előzőek, mert az exo ruha képességei megdobják, de vannak olyan játékmódok ahol klasszikusan, azaz exo nélkül lehet darálni.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.03.04. 09:47:14