Call of Duty: Advanced Warfare
-
Ha jól megnézed és senkiről nem nyilvánitottam vélemyényt ,mint te.Honnan tudod, hogy milyen képzettségem van és mennyi pénzem?
Te is ugyan ezt teszed, leszólsz valakit akiról semmit sem tudsz.
Én a játékról mondtam el a véleményem, ÉS képzeld el az alapján mondtam amit edig lehet tudni róla és nekem ez már elég, hogy ez a következtetésem legyen róla.Sztem egy fórumnak az a lényege, hogy mindenki szabadon leirhatja a véleményét, nekem az, hogy ebből nem lesz nekem tetsző játék.
Nem a grafikát fikázom, mert az nagyon rendben van, de a jővőbeli ugribugri és lebegő katonák nekem nem férnek bele az elképzelésembe.Volt hogy COD2-ben már azért ban járt ha ugrált valaki.
DE ugy látom az senkit sem zavar, mikor a másik oldal is ugyan ezt teszi, mikozben semmit nem tud a játékről,de foggal körömmel védi a játékot, hogy milyen jó lesz.
Az ilyen emberektől lett ilyen a játék,Nekik elég a név és már veszik mindegy mi az.
Nekem nem az excsceletonnal van bajom, mert a haditechnikában képben vagyok és a jövö fejlesztései ez felé falad, de nem jetpackel a hátán és főleg nem ilyen kapkodós stilus a jellemző.Tehát meglehetett volna oldani ezt a jövöbeni kérdést jobban is,mert ha űrszimulátort akarok játszani akkor nem a CODnál keresem.
További szép napot